Heb je een vraag voor het servicebureau of planning?

Vanwege grote drukte is ons servicebureau en de afdeling planning minder goed bereikbaar. We doen ons best je zo goed mogelijk te helpen. Wellicht vind je hier al een antwoord op je vraag.

Wil je je kind inschrijven of heb je een vraag over je inschrijving?

Wil je je kind inschrijven voor een plek op een van onze vestigingen? Dat kan via ons online inschrijfformulier! We nemen je inschrijving zo snel mogelijk in behandeling en heten je graag welkom. Hier lees je alvast meer over onze werkwijze bij plaatsing.

Heb je je kind al ingeschreven maar heb je nog geen aanbod ontvangen? Vanwege de coronacrisis en de aangepaste BSO-planningen die wij van 11 mei tot 8 juni hebben moeten maken, hebben wij helaas een achterstand opgelopen op onze ‘normale’ planningswerkzaamheden. Wij doen ons uiterste best je inschrijving zo snel mogelijk te behandelen en vragen je begrip en geduld voor het feit dat dit langer kan duren dan gewenst.

Ben je al SKBNM-ouder en heb je een vraag over het aanvragen van opvang in de vakantie?

Alle informatie omtrent het aanvragen van opvang in de schoolvakantie, vind je in het ouderportaal / de ouderapp, op de pagina: ‘Flexibele opvang: vakantietegoed, ruilen en extra dagdelen. In de app vind je deze pagina onder de knop ‘Mijn locatie’. In het ouderportaal (webbased) onder ‘Mijn vestiging’. Op deze pagina kun je een pdf downlowaden met een stap-voor-stap werkwijze voor het aanvragen van opvang in schoolvakanties.

Heb je (nog) geen toegang tot het ouderportaal, stuur dan een mail met je vraag naar ouderportaal@skbnm.nl.