Jouw werk is…

Jouw werk is spelen! Jouw werk is ontdekken! Jouw werk is leren!
Als pedagogisch medewerker bij de SKBNM laat jij kinderen spelen, ontdekken en leren en lever je zo een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling. Wil jij zo’n prachtbaan? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie wil er nu niet knutselen, spelletjes doen en naar de speeltuin onder werktijd? De activiteiten met de kinderen zijn het allerleukst!

Nieuwe collega’s gezocht!


De SKBNM is altijd op zoek naar pedagogisch talent voor onze kinderdagverblijven, BSO’s, Sport BSO’s, TSO, Tiens en Kind aan huis. Werk je het liefst met kinderen van verschillende leeftijden, dan kun je bij ons aan de slag als flexmedewerker.
Check snel onze vacatures, en staat jouw ideale baan er niet bij, mail dan je gegevens en wat je zoekt en wie weet is er alsnog een passende functie voor jou!

Voel jij je bij ons thuis?

Als pedagogisch medewerker bij de SKBNM ben jij een belangrijke spil in het leven van de kinderen van je groep. Je stimuleert hun ontwikkeling en ziet ze op alle fronten groeien. Voor ouders ben je een partner in de opvoeding.
SKBNM-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. SKBNM-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. SKBNM-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.

 


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.