Opvoedcoaches

Bij de SKBNM is een aantal pedagogisch medewerkers getraind als opvoedcoach volgens de methode Triple P. Zij staan klaar om met ouders mee te denken en te praten bij opvoedvragen.

Samen opvoeden

Ons doel gaat verder dan het bieden van kinderopvang. De SKBNM wil ouders waar mogelijk en nodig ondersteunen om de zorg voor hun kinderen met hun werk en carrière te combineren. Gaat het opvoeden even niet zo lekker? Heb je een vraag of zorg die je graag eens zou bespreken? Onze opvoedcoaches staan voor je klaar.

Opvoedvragen

Driftbuien van peuters, opstandige tieners of kleuters die niet willen luisteren. Iedere ouder wordt wel eens geconfronteerd met de lastige kanten van het opvoeden. Onze opvoedcoaches denken graag mee bij opvoedvragen en geven tips volgens de opvoedmethode Triple P (Positief Pedagogisch Programma), oftewel Positief Opvoeden.

Samenwerken met instanties

Wanneer nodig, kunnen de opvoedcoaches ouders doorverwijzen naar één van de regionale instanties waar de SKBNM mee samenwerkt: de Consultatiebureaus, Jeugd en Gezin, Versa Welzijn of Bureau Jeugdzorg.

Wil je een afspraak maken met een van onze opvoedcoaches? Stuur een mail naar: opvoedcoaches@skbnm.nl