Vakantieopvang

Heb je alleen opvang nodig in schoolvakanties en op studiedagen? Dan biedt de vakantieopvang van de SKBNM uitkomst!

op het strand Vakantieopvang SKBNM

Met een vakantieopvangpakket ben je verzekerd van opvang van 08.00 uur tot 18.30 uur in schoolvakanties en op studiedagen van school (tot 18.00 uur bij Tiens). Op de BSO’s van de SKBNM barst het in de vakanties van de leuke activiteiten en uitjes, afgestemd op de leeftijden van de kinderen.

Voorwaarden en tarieven

  • Om opvang tijdens de vakantie te kunnen garanderen, dien je voor de voorjaars-, mei- en herfstvakantie tenminste 4 weken vóór de vakantie opvang aan te vragen. Voor de zomer-, en kerstvakantie dien je 6 weken voor aanvang opvang aan te vragen.
  • Ouders met een vakantieopvangpakket kunnen, afhankelijk van beschikbaarheid, incidenteel gebruikmaken van opvang tijdens schoolweken.
  • Vakantieopvang wordt per maand gefactureerd. Per maand krijg je het aantal opvang uren ter hoogte van 1 vakantie dag. Dat is bij de BSO 10,5 uur per maand. Je betaald dan in 2020  € 83,90 per dag per maand.
  • Voor vakantieopvang bij Tiens krijg je ook het aantal opvang uren ter hoogte van 1 vakantie dag. Dat is bij Tiens 10 uur per maand. Dan betaal je in 2020  € 83,30 per dag per maand.
  • Let op: dit zijn bruto kosten. Wanneer beide ouders werken of studeren heb je recht op kinderopvangtoeslag (voor basisschoolkinderen) en krijg je een (groot) deel van de kosten vergoed.
  • De overeenkomst vakantieopvang BSO kan door de ouder elke eerste dag van de maand worden opgezegd. Eventuele extra opgenomen dagen, worden dan verrekend.

Voor meer informatie over (vakantie)opvang bij de SKBNM verwijzen we je naar de algemene aanvullende voorwaarden.

Schrijf je nu in!