Vakantieopvang

Heb je alleen opvang nodig in schoolvakanties en op studiedagen? Dan biedt de vakantieopvang van de SKBNM uitkomst!

op het strand Vakantieopvang SKBNM

Met een vakantieopvangpakket van minimaal 10 opvangdagen per jaar, ben je verzekerd van opvang van 08.00 uur tot 18.30 uur in schoolvakanties en op studiedagen van school. Op de BSO’s van de SKBNM barst het in de vakanties van de leuke activiteiten en uitjes, afgestemd op de leeftijden van de kinderen.

Voorwaarden en tarieven

  • De minimum afname is 10 (hele) vakantiedagen per jaar.
  • Om opvang tijdens de vakantie te kunnen garanderen, dien je de vakantieopvang 4 weken vóór de vakantie aan te vragen.
  • Bij aanvang van een contract in de loop van een kalenderjaar, worden de vakantiedagen conform een vaste staffel berekend.
  • Ouders met een vakantieopvangpakket kunnen, afhankelijk van beschikbaarheid, incidenteel gebruikmaken van opvang tijdens schoolweken.
  • Vakantieopvang wordt per maand gefactureerd. Voor 10 dagen vakantieopvang op de BSO betaal je in 2019 € 66,59 per maand (als je start op 1 januari). Vakantieopvang bij Tiens kost in 2019 € 64,04 per maand (als je start op 1 januari). Let op: dit zijn bruto kosten. Wanneer beide ouders werken of studeren heb je recht op kinderopvangtoeslag en krijg je een (groot) deel van de kosten vergoed. Start je later in het jaar dan worden de kosten anders berekend.
  • Opzegging van de vakantieopvang kan uitsluitend per 31 december van dat jaar.
Schrijf je nu in!