Chauffeur bij de SKBNM

Als chauffeur zorg je ervoor dat kinderen veilig op de juiste plek terechtkomen. Je brengt ze van school naar de BSO en/of bijvoorbeeld naar hun sportclub, zwem- of muziekles en haalt ze na afloop weer op. Wil jij als eerste de schoolverhalen horen, geniet je van geklets vanaf de achterbank en ben je een zelfverzekerde bestuurder? Kom dan bij ons werken!

Werken als chauffeur in de kinderopvangJe rijdt in een busje van de SKBNM met maximaal 8 kinderen in de basisschoolleeftijd en zorgt ervoor dat de kinderen veilig vervoerd worden in de regio Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg.

Het is geweldig om met enthousiaste kinderen door de regio te rijden en ervoor te zorgen dat zij veilig én op tijd op de plaats van bestemming komen.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?


Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze alle vrijheid en de benodigde middelen. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de medewerkers.