Invalkracht bij de SKBNM

Als invalkracht ziet jouw dag er elke keer anders uit. Je werkt met kinderen in verschillende leeftijden en maakt het allemaal mee: van leren lopen tot zelf leren koken. Houd jij van afwisseling in je werk? Ben je breed inzetbaar én flexibel? Kom dan werken als pedagogisch medewerker in onze invalpool.

Werken als invalkracht


Als invalkracht ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Je bent flexibel inzetbaar en het werken met kinderen doe je met veel plezier en enthousiasme.

Het werken als invalkracht is heel afwisselend. De ideale manier om ervaring op te doen op verschillende plekken.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?


Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze alle vrijheid en de benodigde middelen. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.

Ik ben vrij om mijn eigen beschikbaarheid aan te geven en kan flexibel werken wanneer ik wil. Super fijn!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de medewerkers.