Flexmedewerker bij de SKBNM

Als flexmedewerker ziet jouw dag er elke keer anders uit. Je werkt met kinderen in verschillende leeftijden en maakt het allemaal mee: van leren lopen tot zelf leren koken. Houd jij van afwisseling in je werk en ben je breed inzetbaar? Kom dan werken als flexmedewerker.

Het werken als flexmedewerker is heel afwisselend. De ideale manier om ervaring op te doen op verschillende plekken.

Werken als flexmedewerker

Als flexmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Je bent flexibel inzetbaar en het werken met kinderen doe je met veel plezier en enthousiasme.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.