Leidinggevenden bij de SKBNM

Wil jij een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in de kinderopvang? Kun je goed coördineren, vind je het leuk om collega’s te motiveren en ben je een echte teamspeler? Dan is een baan als (adjunct-)leidinggevende iets voor jou!

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles op locatie goed en zo efficiënt mogelijk verloopt.

Werken als (adjunct-)leidinggevende in de kinderopvang

Als (adjunct-)leidinggevende heb je een dynamische en veelzijdige functie. Je bent het gezicht van een aantal vestigingen en bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en de pedagogisch medewerkers.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.