Manager bij de SKBNM

Wil jij een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in de kinderopvang? Kun je goed coördineren, vind je het leuk om collega’s te motiveren en ben je een echte teamspeler? Dan is een baan als manager kinderopvang iets voor jou!

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles op locatie goed en zo efficiënt mogelijk verloopt.

Werken als manager in de kinderopvang

Als manager kinderopvang heb je een dynamische en veelzijdige functie. Je bent het gezicht van een vestiging, coördineert het reilen en zeilen op jouw locatie en bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en de pedagogisch medewerkers.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.