Pedagogisch medewerker op de BSO

Op de buitenschoolse opvang krijg je als pedagogisch medewerker de vrijheid om de leukste activiteiten te bedenken én te ondernemen met de kinderen. Bekijk hieronder ons aanbod en kom bij ons werken!

Wie wil er nu niet knutselen, spelletjes doen en naar de speeltuin onder werktijd? De activiteiten met de kinderen zijn het allerleukst!

Werken op de BSO

Als pedagogisch medewerker op de BSO zorg je ervoor dat kinderen na hun schooldag met veel liefde en aandacht worden opgevangen, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Samen met je collega’s bedenk je voor hen de leukste binnen- en buitenactiviteiten die aansluiten bij onze eigen pedagogische methode.

Welkom flexmedewerkers!

Misschien heb jij een kunst- sport- of natuurachtergrond? Wil je graag verzekerd zijn van een vast inkomen én daarnaast alle vrijheid en ruimte voor jouw eigen ondernemerschap? Dan is een baan op de BSO perfect voor jou! Check hier of je met jouw diploma op de buitenschoolse opvang kunt werken.

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker BSO ’t Mouwtje (uren in overleg) – Bussum

Kan jij je goed inleven in het leven van kinderen tussen de 4 en 6 jaar? Dan zit jij op deze fijne locatie vlakbij Kinderboerderij ‘t Mouwtje helemaal op je plek. Bedenk jij hoe het programma er in de middag uit ziet?...

Pedagogisch medewerker BSO de Kwartel

Kan jij je goed inleven in het leven van kinderen tussen de 8 en 10 jaar? Dan zit jij op deze fijne locatie helemaal op je plek. Bedenk jij hoe het programma er in de middag uit ziet? Of laat je de kinderen meebepalen...

Pedagogisch Medewerker BSO De Talamander | 16 uur

Deze baan wil je niet missen: werken met kinderen van 4 tot 6 jaar op een gezellige locatie in Bussum. En alle ruimte om jouw kennis en talent in te zetten! Vind jij dit de leukste leeftijdsgroep en barst jij van de i...

Pedagogisch Medewerker BSO Michaël (24 uur) – Bussum

Werken op een antroposofische buitenschoolse opvang. Dát is pas een unieke baan die zelden voorbijkomt. Maar nu wel! Word pedagogisch medewerker bij BSO Michaël in Bussum, waar je alle ruimte krijgt om jouw talent in ...

Pedagogisch Medewerker BSO Ravelijn – Naarden

Deze baan wil je niet missen. Werken met kinderen van 4 tot 6 jaar op een gezellige locatie in Naarden. En alle ruimte om jouw talent in te zetten!

Pedagogisch Medewerker BSO Villa Zeezicht (uren in overleg) – Muiderberg

Verkleden, spelletjes spelen of experimenteren met huis-, tuin- en keukenmaterialen? Jij staat er wel voor open om iets nieuws te proberen met de kinderen van jouw groep. Werken met kinderen van 6 tot 8 jaar laat je z...

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang Spiegelbeeld

Werken op een Integraal Kindcentrum is pas bijzonder! Samen met het basisonderwijs, peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang is dit dé plek voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Ook zijn er samenwerkingen met diverse lo...

Pedagogisch medewerker Sport BSO ’t Honk- 28 uur

Sportieveling opgelet, speciaal voor jou hebben we een toffe baan! Word pedagogisch medewerker bij Sport BSO 't Honk in Bussum. Bezorg jij sportieve kids van 7 tot 11 jaar een top middag?

Pedagogisch Medewerker Sport BSO De Zandzee | Orka 17,5 uur

Wil jij de ontwikkeling van kinderen tussen de 7 en 10 jaar van dichtbij meemaken? Op een mooie locatie in Bussum? Lees dan verder.

Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.