Pedagogisch medewerker op de BSO

Op de buitenschoolse opvang krijg je als pedagogisch medewerker de vrijheid om de leukste activiteiten te bedenken én te ondernemen met de kinderen. Ben jij enthousiast en houd jij van een dynamische werkdag met gezellige collega’s? Bekijk ons aanbod en kom bij ons werken!

Wie wil er nu niet knutselen, spelletjes doen en naar de speeltuin onder werktijd? De activiteiten met de kinderen zijn het allerleukst!

Werken op de BSO

Als pedagogisch medewerker op de BSO zorg je ervoor dat kinderen na hun schooldag met veel liefde en aandacht worden opgevangen, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Samen met je collega’s bedenk je voor hen de leukste binnen- en buitenactiviteiten die aansluiten bij onze eigen pedagogische methode.

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker voor BSO de Meerpaal – 32 uur p/w

Ben jij een gezellige pedagogisch medewerker en heb je een warm hart voor het werken met kleuters? Doe je mee met vingerverven? Kan jij je inleven in hun fantasiewereld en daar mooie activiteiten bij verzinnen? Lees d...

Pedagogisch medewerker voor sport BSO De Zandzee (20 uur p/w)

Sportieve collega's gezocht! Houd jij van rennen, springen? Kortom bewegen en breng je dat ook graag over naar kinderen in de leeftijd van 7 tot 10.5 jaar? Ben je betrokken en vind je het leuk om sportieve activiteit...

Pedagogisch medewerker voor antroposofische BSO Michaël – (28 uur p/w)

Ben jij één met de natuur en wil je dit graag aan kinderen bijbrengen? Ben je bekend met de antroposofie in de BSO en werk je graag met kinderen van 4 tot 7,5 jaar? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Meerpaal – 25,5 uur p/w

Heb jij een zwak voor kleuters en kan jij je als geen ander inleven in hun fantasiewereld? Ben je een echte aanpakker en werk je graag met kinderen van 4 tot 6 jaar? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Spetters Muiden – (20,5 uur p/w)

Ben jij sportief en creatief? Vind je het leuk om binnen een IKC te werken? Kan jij goed samenwerken en werk je graag met kinderen van 4 tot 6 jaar? dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander – Bussum ( 16 uur p/w)

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen tussen de 5,5 en 9 jaar? Ben je flexibel en een echte aanpakker? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander – Bussum (26 uur p/w)

Ben jij een zorgzame pedagogisch medewerker die graag met kinderen tussen de 8 en 10,5 jaar werkt? Ben je creatief en enthousiast? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander – Bussum (5 uur p/w)

Ben jij een zorgzame pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen tussen de 4 en 6 jaar? Ben je toegankelijk en betrokken? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO Ravelijn HC Naarden – (19 uur p/w)

Draai jij je hand niet om voor het verzinnen van een heus sportfestijn voor 8 tot 10,5 jarigen? Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling die kinderen doormaken en leer je daar graag meer over? Lees dan snel verder.

Pedagogisch medewerker voor BSO Villa Zeezicht – Muiderberg

Ben jij sportief, houd je van rennen en springen? Sta jij sterk in je schoenen maar ben je ook lief en zorgzaam? Lees dan snel verder!

Sportieve pedagogisch medewerker gezocht voor stoere tieners (11 – 31 uur p/w)

Schuilt er nog een tiener in jou? Neem je graag het initiatief en ben je sportief? Ben je er op gebrand jezelf continu te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze alle vrijheid en de benodigde middelen. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de medewerkers.
  • Wij bieden je trainingen en opleidingen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.