Pedagogisch medewerker op de BSO

Op de buitenschoolse opvang krijg je als pedagogisch medewerker de vrijheid om de leukste activiteiten te bedenken én te ondernemen met de kinderen. Ben jij enthousiast en houd jij van een dynamische werkdag met gezellige collega’s? Bekijk ons aanbod en kom bij ons werken!

Wie wil er nu niet knutselen, spelletjes doen en naar de speeltuin onder werktijd? De activiteiten met de kinderen zijn het allerleukst!

Werken op de BSO

Als pedagogisch medewerker op de BSO zorg je ervoor dat kinderen na hun schooldag met veel liefde en aandacht worden opgevangen, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Samen met je collega’s bedenk je voor hen de leukste binnen- en buitenactiviteiten die aansluiten bij onze eigen pedagogische methode.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker voor antroposofische BSO Michaël – (28 uur p/w)

Ben je graag buiten en houdt je van natuur? Doe je graag spellen op de hei als levend stratego, smokkelspel, chaosdoelenspel? Of sportactiviteiten als hockey, voetbal, tennis? Heb je affiniteit met antroposofie en wer...

Pedagogisch medewerker voor BSO ‘t Mouwtje (27,17 uur p/w)

Kun jij het overzicht bewaren op een drukke groep en met humor en pit creatieve activiteiten ondernemen met kinderen in de leeftijd van 5,5 tot 8 jaar? Ben je een kei in samenwerken en wil je zelf ook in ontwikkeling ...

Pedagogisch medewerker voor BSO de Meerpaal – 19 uur p/w

Heb jij een zwak voor kleuters en kan jij je als geen ander inleven in hun fantasiewereld? Ben je een echte aanpakker en werk je graag met kinderen van 4 tot 6 jaar? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Spetters Muiden – (19,5 uur p/w)

Ben jij sportief en creatief? Vind je het leuk om binnen een IKC te werken? Kan jij goed samenwerken en werk je graag met kinderen van 4 tot 6 jaar? dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander – Bussum ( 16 uur p/w)

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen tussen de 5,5 en 9 jaar? Ben je flexibel en een echte aanpakker? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander – Bussum (5 uur p/w)

Ben jij een zorgzame pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen tussen de 4 en 6 jaar? Ben je toegankelijk en betrokken? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Talamander in Bussum – 26 uur p/w

Word jij enthousiast van werken met kinderen van 4 tot 5,5 jaar en ben je creatief in het bedenken van activiteiten? Ben je toegankelijk en betrokken? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor BSO Villa Zeezicht – Muiderberg (min. 18 uur p/w)

Ben jij sportief, houd je van rennen en springen? Sta jij sterk in je schoenen maar ben je ook lief en zorgzaam? Lees dan snel verder!

Sportspecialist BSO de Zandzee – Bussum (20 uur p/w)

Sportieve collega's gezocht! Houd jij van rennen, springen? Kortom bewegen en breng je dat ook graag over naar kinderen in de leeftijd van 7 tot 10.5 jaar? Ben je betrokken en vind je het leuk om sportieve activiteit...

Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.