Pedagogisch medewerker op de BSO

Op de buitenschoolse opvang krijg je als pedagogisch medewerker de vrijheid om de leukste activiteiten te bedenken én te ondernemen met de kinderen. Ben jij enthousiast en houd jij van een dynamische werkdag met gezellige collega’s? Bekijk ons aanbod en kom bij ons werken!

Wie wil er nu niet knutselen, spelletjes doen en naar de speeltuin onder werktijd? De activiteiten met de kinderen zijn het allerleukst!

Werken op de BSO

Als pedagogisch medewerker op de BSO zorg je ervoor dat kinderen na hun schooldag met veel liefde en aandacht worden opgevangen, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Samen met je collega’s bedenk je voor hen de leukste binnen- en buitenactiviteiten die aansluiten bij onze eigen pedagogische methode.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker BSO de Talamander – Bussum ( 16 uur p/w)

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die graag werkt met kinderen tussen de 5,5 en 8 jaar? Ben je flexibel en een echte aanpakker? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker BSO de Toverhoed – Naarden (11 uur p/w)

Duik je graag met kleuters in hun fantasiewereld? Gebruik je graag jouw eigen creativiteit om die van de kinderen te stimuleren? En vind je humor en een goede afstemming met je collega belangrijk in de samenwerking? D...

Pedagogisch medewerker voor BSO de Spetters (IKC) – Muiden (28 uur p/w)

Kun jij goed samenwerken en werk je graag met kinderen van 4 - 7 jaar? Ben je open, eerlijk, flexibel en betrokken? En vind je het leuk om mee te denken over de weg naar een KC? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO de Spetters (IKC) – Muiden (32 uur p/w)

Kan je snel schakelen en heb je een onderzoekende houding? Vind je het leuk om mee te bouwen bij de opstart van een IKC? Kan jij goed samenwerken en werk je graag met kinderen van 7 tot 12 jaar? dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor BSO Villa Zeezicht – Muiderberg (15 uur p/w)

Ben jij iemand die de leukste nieuwe spelletjes bedenkt, zoals het pong waterspel? Lekker met de kinderen op pad gaat en activiteiten aan het Naardermeer organiseert, zoals een beachvolleybaltoernooi? Het altijd geze...

Pedagogisch medewerker voor BSO Villa Zeezicht – Muiderberg (15 uur p/w)

Ben jij iemand die de leukste nieuwe spelletjes bedenkt? Lekker met de kinderen op pad gaat en activiteiten aan het Naardermeer organiseert, zoals een beachvolleybaltoernooi? Het altijd gezellig weet te maken voor de...

Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.