Pedagogisch medewerker op de Peuterspeelzaal

Als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal heb je een grote rol: kinderen begeleiden bij een super belangrijke leeftijdsfase, van 2 tot 4 jaar. Je ziet ze groter worden en helpt ze steeds meer zélf te doen. Totdat ze klaar zijn voor de stap naar de basisschool. Hoe mooi is dat? Kijk snel naar onze vacatures op de peuterspeelzaal.

Ik ben er echt trots op dat ik kinderen de beste voorbereiding kan bieden op de basisschool

De belangrijkste baan die er is

De peuterspeelzaal is voor peuters van 2 en 3 jaar dé plek om lekker te spelen en tegelijkertijd te leren, onder begeleiding van ervaren en goed opgeleide leidsters. Ben jij de professional die wij daarvoor zoeken? Jij weet de peuters in deze belangrijke ontwikkelingsfase te begeleiden en te stimuleren. Jij leert ze knippen, vangen, delen, zindelijk worden en nog véél meer! Je bouwt een band op met elk kind, hebt oog voor de individuele peuter maar ook voor de groep als geheel. Want ook dat leer je de kinderen: onderdeel zijn van een groep en samen met de groep leuke activiteiten doen. Heel belangrijk werk, dat je doet met betrokken en gezellige collega’s!

Wij zijn er voor iedereen

Bij de SKBNM werk je bij een maatschappelijke kinderopvangorganisatie: wij zijn er voor iedereen, voor elk kind en elke ouder. Daarom bieden wij ook Voor- en Vroegschoolse Educatie op een aantal peuterspeelzalen. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat elk kind een goede start heeft op de basisschool.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.