Pedagogisch medewerker op de Peuterspeelzaal

Als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal bouw je zowel met de kinderen (2 en 3 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar enthousiast van? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures op het kinderdagverblijf.

Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.

Spelen, Ontdekken, Leren

De peuterspeelzaal is voor peuters van 2 en 3 jaar dé plek om lekker te spelen en tegelijkertijd te leren, onder begeleiding van ervaren en goed opgeleide leidsters. Peuters gaan dan ook met plezier naar de SKBNM peuterspeelzalen! Wat onze peuterspeelzalen zo bijzonder maakt, is dat we werken volgens een door onze eigen pedagogen ontwikkelde methode: Spelen, Ontdekken, Leren. We plannen dagelijks activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Bij de SKBNM hebben we de ruimte, het spelmateriaal en, heel belangrijk, een heleboel andere kinderen om dit te realiseren. Ook is er  volop tijd voor vrij spel, in de gevarieerde speelhoeken en buiten.

Nieuwe collega’s gezocht!