Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bouw je zowel met de kinderen (0-4 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar enthousiast van? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures op het kinderdagverblijf.

De kinderen zien opgroeien van mini-baby tot grote, zelfstandige kleuter, dat is het állerleukste dat er is!

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zorg je ervoor dat kinderen met veel liefde en aandacht worden verzorgd, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Voor de kinderen in jouw groep ben jij een vertrouwde factor in hun jonge leven. Je ziet hen opgroeien van baby tot peuter of kleuter en helpt hen steeds weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.