Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bouw je zowel met de kinderen (0-4 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar enthousiast van? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures op het kinderdagverblijf.

De kinderen zien opgroeien van mini-baby tot grote, zelfstandige kleuter, dat is het állerleukste dat er is!

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zorg je ervoor dat kinderen met veel liefde en aandacht worden verzorgd, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Voor de kinderen in jouw groep ben jij een vertrouwde factor in hun jonge leven. Je ziet hen opgroeien van baby tot peuter of kleuter en helpt hen steeds weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker voor KDV Bommelburcht – Bussum (24 uur p/w)

Breng jij het liefst je dag door tussen de allerkleinsten en werk je graag met kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar? Ben je zorgzaam, geduldig en enthousiast? Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor 24 uur per wee...

Pedagogisch medewerker voor KDV de Woelwaters – Naarden (16-24 uur p/w)

Ben jij een humoristische, gezellige pedagogische medewerker die graag werkt op het KDV? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker voor KDV Muiderkring – Muiden (24 uur p/w)

Werk jij graag op een locatie, gelegen in Muiden? Wil je graag op termijn in een IKC werken? Houd je van afwisseling en vind je het heerlijk om de hele dag bezig te zijn? Bedenk jij samen met je collega's de leukste a...

Pedagogisch medewerker voor KDV Ravelijn – Naarden (24 uur p/w)

Bouw jij graag zandkastelen of vind het heerlijk om kinderen een verhaal voor te lezen of nog beter bedenk jij zelf die verhalen? Lees dan snel verder. Wellicht zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor KDV Villa Zeezicht – Muiderberg (16 uur p/w)

Werk jij graag op een verticale groep? Ben jij een rustige, gestructureerde maar vooral ook een lieve pedagogisch medewerker? Vind je het belangrijk om zelf ook in ontwikkeling te blijven? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker voor KDV Villa Zeezicht – Muiderberg (24 uur p/w)

Werk jij graag op een verticale groep? Ben jij een pedagogische medewerker die het leuk vindt om nieuwe speelactiviteiten te ontdekken met de kinderen? Vind je het belangrijk om zelf ook in ontwikkeling te blijven? Da...

Pedagogisch medewerker voor KDV Villa Zeezicht – Muiderberg (32 uur p/w)

Werk jij graag op een verticale groep? Ben jij een rustige, gestructureerde maar vooral ook een lieve pedagogisch medewerker? Vind je het belangrijk om zelf ook in ontwikkeling te blijven? Dan zoeken wij jou!

Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.