Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bouw je zowel met de kinderen (0-4 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar blij van? Solliciteer dan snel op een baan op een van onze kinderdagverblijven.

De kinderen zien opgroeien van mini-baby tot grote, zelfstandige kleuter, dat is het állerleukste dat er is!

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zorg je ervoor dat kinderen met veel liefde en aandacht worden verzorgd, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Voor de kinderen in jouw groep ben jij een vertrouwde factor in hun jonge leven. Je ziet hen opgroeien van baby tot peuter of kleuter en helpt hen steeds weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.