Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bouw je zowel met de kinderen (0-4 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar blij van? Solliciteer dan snel op een baan op een van onze kinderdagverblijven.

De kinderen zien opgroeien van mini-baby tot grote, zelfstandige kleuter, dat is het állerleukste dat er is!

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zorg je ervoor dat kinderen met veel liefde en aandacht worden verzorgd, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Voor de kinderen in jouw groep ben jij een vertrouwde factor in hun jonge leven. Je ziet hen opgroeien van baby tot peuter of kleuter en helpt hen steeds weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

 

Nieuwe collega’s gezocht!


Pedagogisch medewerker KDV Bommelburcht (24 uur) – Bussum

Peuters laten groeien op alle gebieden, totdat ze klaar zijn om de grote stap naar de basisschool te maken. Is dat jouw specialiteit of iets wat je super graag wil doen? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch Medewerker KDV Kindcentrum Muiderkring (uren in overleg) – Muiden

Wie kan er zeggen dat je het verschil maakt in het leven van het jonge kind? Dat je een vraagbaak en steunpilaar bent voor ouders? Jij dus! Tenminste, als jij komt werken bij de SKBNM, op deze unieke locatie in Muiden...

Pedagogisch Medewerker KDV Woelwaters (24 uur) – Naarden

Dit wil je toch; een baan waarbij jij de hele dag baby’s mag knuffelen? Waarbij je ze verzorgt en vooral ondersteunt in hun ontwikkeling? Zeker weten dat jij een toptijd gaat beleven op deze groep met de leukste kinde...

Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf ’t Mouwtje | 24 uur

Peuters laten groeien op alle gebieden, totdat ze klaar zijn om de grote stap naar de basisschool te maken. Is dat jouw specialiteit of iets wat je super graag wil doen? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch Medewerker Villa Zeezicht (uren in overleg) – Muiderberg

Wie kan er zeggen dat je het verschil maakt in het leven van het jonge kind? Dat je een vraagbaak en steunpilaar bent voor ouders? Jij dus! Tenminste, als jij komt werken bij de SKBNM, op deze leuke locatie in Muiderb...

Pedagogisch Medewerker+ Villa Zeezicht (28 uur) – Muiderberg

Wie wil dat niet; kinderen van 0 tot 4 jaar de beste start in hun leven geven? Ouders ondersteunen in de opvoeding? En dat ook nog eens op een prachtige locatie in Muiderberg, vlakbij het Gooimeer? Kijk niet verder ...

Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.