Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bouw je zowel met de kinderen (0-4 jaar) als met de ouders een band op. Je bent betrokken bij elke ontwikkelingsfase en ziet de kinderen opgroeien. Word jij daar enthousiast van? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures op het kinderdagverblijf.

Ik heb dé leukste collega´s en de leukste groep kinderen!

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zorg je ervoor dat kinderen met veel liefde en aandacht worden verzorgd, gezonde voeding krijgen en heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. Voor de kinderen in jouw groep ben jij een vertrouwde factor in hun jonge leven. Je ziet hen opgroeien van baby tot peuter of kleuter en helpt hen steeds weer een stapje te maken in hun ontwikkeling.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze alle vrijheid en de benodigde middelen. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving;
  • Wij zijn een organisatie waar kinderen en medewerkers centraal staan;
  • Er is aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team;
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en de benodigde middelen om je werk goed te kunnen doen;
  • Wij bieden je trainingen en opleidingen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.