Stages en leerwerktrajecten

Speel jij het liefst de hele dag met kinderen? Ervaar bij ons hoe dit is als baan! Wij hebben regelmatig stageplaatsen, waar jij ervaring kunt opdoen als pedagogisch medewerker. Ook als je graag wilt werken in de kinderopvang maar nog niet over de juiste papieren beschikt, kunnen wij je verder helpen.

Tijdens mijn stage kreeg ik goede begeleiding en kon ik al snel volop meedraaien.

Stage lopen of een leerwerktraject bij de SKBNM

Jouw ontwikkeling staat centraal en samen halen wij het beste uit jou. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens jouw stageperiode of opleiding, word je begeleid door ervaren collega’s en een praktijkbegeleider.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

Skbnm-ers hebben hart voor kinderen én voor de zaak. Zij zijn trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Skbnm-ers zijn creatief en bedenken zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijgen ze veel vrijheid, de benodigde middelen én een bovengemiddeld aantal taakuren. Skbnm-ers blijven leren en krijgen trainingen en opleidingen om hun werk steeds beter te kunnen doen.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.