Stages en leerwerktrajecten

Speel jij het liefst de hele dag met kinderen? Ervaar bij ons hoe dit is als baan! Wij hebben regelmatig stageplaatsen, waar jij ervaring kunt opdoen als pedagogisch medewerker. Ook als je graag wilt werken in de kinderopvang maar nog niet over de juiste papieren beschikt, kunnen wij je verder helpen.

Tijdens mijn stage kreeg ik goede begeleiding en kon ik al snel volop meedraaien.

Stage lopen of een leerwerktraject bij de SKBNM

Jouw ontwikkeling staat centraal en samen halen wij het beste uit jou. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens jouw stageperiode of opleiding, word je begeleid door ervaren collega’s en een praktijkbegeleider.

Nieuwe collega’s gezocht!


Voel jij je bij ons thuis?

SKBNM-collega’s zijn trots op het werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Als SKBNM-er bedenk je zelf de leukste activiteiten die precies aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Om steeds beter te worden in je werk, krijg je trainingen en opleidingen. Zo groeit iedereen bij de SKBNM!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.