De peuterspeelzaal. Een goede start voor ieder kind!

Wat leuk dat je hier bent. Je denkt er misschien over na om je kind naar de peuterspeelzaal te doen. De peuterspeelzaal is voor peuters van 2 en 3 jaar dé plek om lekker te spelen en tegelijkertijd te leren, onder begeleiding van ervaren en goed opgeleide leidsters.

De peuterspeelzaal is voor alle kinderen een goede start en een goede voorbereiding op de basisschool. We plannen dagelijks leuke activiteiten zodat kinderen samen kunnen spelen, ontdekken en leren. Op een aantal peuterspeelzalen werken we met het programma Uk & Puk, voor Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE). Meer hierover kun je vinden via deze link.

Subsidieregeling voor de Peuterspeelzaal

Wat veel mensen niet weten is dat er een subsidieregeling is voor peuterspeelzalen. Deze subsidieaanvraag kun je rechtstreeks bij de SKBNM indienen. Wij zijn een van de twee kinderopvangorganisaties in de Gooise meren waar je dit kunt doen. Kom jij in aanmerking voor subsidie? Check het hieronder.

  • Subsidie aanvragen is mogelijk als 1 of beide ouders niet werkzaam zijn.
  • De subsidieaanvraag is inkomensafhankelijk.
  • Subsidie is mogelijk voor maximaal 8 uur per week met de mogelijkheid voor een 3e ochtend (m.u.v. de VVE zalen).

Mocht je vragen hebben over een subsidieaanvraag dan kun je een mail sturen aan onze afdeling planning via planning@skbnm.nl .Wij helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor één van onze peuterspeelzalen?

  • Spelen met leeftijdsgenootjes en wennen aan een nieuwe omgeving is een goede voorbereiding op de basisschool.
  • Onze groepen bestaan uit maximaal 16 kinderen die worden begeleid door 2 gediplomeerde pedagogisch medewerkers.
  • Op een aantal peuterspeelzalen bieden wij ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan.
  • Er is altijd een SKBNM peuterspeelzaal in de buurt!

Wil jij jouw kind(eren) aanmelden voor de peuterspeelzaal? Dat kan natuurlijk. We hebben op een aantal peuterspeelzalen per direct plaats voor je kind. Schrijf je peuter vrijblijvend in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Inschrijven