Tarieven buitenschoolse opvang

Het uurtarief van de buitenschoolse opvang is afhankelijk van de dagen die je afneem. Het uurtarief is inclusief uitstapjes, vervoer en hele dagen opvang op studiedagen en in schoolvakanties.

Over de kosten van kinderopvang ontvangen werkende en studerende ouders kinderopvangtoeslag. Lees hier meer over de voorwaarden van deze toeslag.

Berekening maken

Om een idee te krijgen van de netto kinderopvangkosten kun je onze rekentool gebruiken. Of maak een proefberekening voor jouw persoonlijke situatie op de website van de Belastingdienst.

Facturering en betaling

Je neemt bij de SKBNM een vast aantal uren per dag af, conform de openingstijden van onze BSO-locaties. Betaling vindt plaats in 12 gelijke maandtermijnen via een automatische incasso die wordt afgeschreven op de eerste dag van de maand waarin de kinderopvang plaats vindt.

Hulp bij het uitrekenen van je netto kosten

Wil je hulp bij het berekenen van jouw netto kosten? Wij staan voor je klaar! Je kan altijd binnenlopen bij ons Servicebureau aan de Naarderpoort 1a, 1411 MA Naarden. Bellen of mailen naar het Servicebureau kan natuurlijk ook, bel (035) 697 00 75 of mail planning@skbnm.nl.