Tarieven peuteropvang

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven van de peuteropvang van de SKBNM in Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. Let op er zijn verschillende tarievensheets voor de reguliere peuteropvang en de VVE peuteropvang.

Tarievenoverzicht  2024

Het overzicht van de prijs voor 2024 vind je hier.

De individueel uitgewerkte sheets voor Peuteropvang kun je hier in de week van 20 november vinden. Wij leggen er op dit moment de laatste hand aan zodat we alles netjes op een rijtje hebben staan voor jullie.

Formulier ouderverklaring kinderopvangtoeslag

Facturering en betaling

Het jaarbedrag van de opvang wordt in 12 gelijke termijnen gefactureerd. Bij wijzigingen of opzeggingen gedurende het jaar wordt de factuur herberekend naar het aantal afgenomen opvangweken. Betaling vindt plaats via een automatische incasso die wordt afgeschreven op de vijftiende dag van de maand voorafgaand aan de maand waarin de kinderopvang plaats vindt.

Vragen over de tarieven

Heb je vragen over het tarief van de peuterspeelzaal? Je kan altijd binnenlopen bij ons Servicebureau aan de Naarderpoort 1a, 1411 MA Naarden. Bellen of mailen naar het Servicebureau kan natuurlijk ook, bel (035) 697 00 75 of mail centraal@skbnm.nl.