BSO de Meerpaal

De gezelligheid straalt je tegemoet als je de Meerpaal in Naarden binnenloopt. Het ruime gebouw heeft een centrale speelhal, een groot buitenplein en 5 BSO-groepen.

BSO de Meerpaal Naarden

Vanuit verschillende scholen in Naarden stromen de kinderen na schooltijd binnen bij BSO de Meerpaal. Daar kunnen ze op hun eigen vaste groep even rustig bijkomen van de schooldag met wat te eten en te drinken. Daarna mogen ze kiezen: hebben ze zin om vrij te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, doen ze mee aan de activiteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren of spelen ze liever buiten?

De sfeer op de BSO is ongedwongen en fijn. De leidsters zijn toegankelijk en vriendelijk. – SKBNM ouder

Wilde ruimte en atelier

Kinderen die zich echt even willen uitleven kunnen terecht in de wilde ruimte. Voor de kunstenaars in de dop, is er een atelier waar kinderen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker schilderen en knutselen. Kinderen die sporten, kunnen naar hun clubje worden gebracht. Bij de Meerpaal hoeft niemand zich te vervelen!

De groepen

BSO de Meerpaal bestaat uit 5 verschillende groepen: Leeuwen en Tijgers voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, Cheeta’s en Poema’s voor kinderen van 7 t/m 8 jaar en Panters voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Lees meer over BSO de Meerpaal in het GGD Inspectierapport of download het overkoepelend pedagogisch beleid buitenschoolse opvang hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze BSO.

Wat wij bieden

  • Opvang op schooldagen vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur.
  • Opvang in schoolvakanties en op studiedagen  van 8.00 – 18.30 uur.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Kinderen worden uit school gehaald.
  • Kinderen worden kosteloos naar lessen of trainingen gebracht.
  • Spetterende uitjes en activiteiten in schoolvakanties.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

Optionele extra’s

  • Afname incidentele extra opvangdagen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven