Dynamo

BSO Dynamo biedt buitenschoolse opvang voor kinderen met gedrags- of ontwikkelingsproblematiek. De BSO ligt boven de bibliotheek en heeft een prachtige tuin met uitzicht op een groot weiland en de Naarder vestingwallen.

BSO dynamo

Dynamo biedt buitenschoolse opvang op woensdag en vrijdag, ook op studiedagen en in schoolvakanties. De kinderen krijgen een gestructureerd aanbod, binnen een stimulerende, sociale omgeving. Dynamo is gevestigd in een vaste groepsruimte  en bestaat uit één overzichtelijke groep van maximaal twaalf kinderen in de basisschool-leeftijd. Doordat de groep klein is, zijn er minder prikkels en is er meer persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Er wordt altijd meegedacht met de ouders en rekening gehouden met de kinderen, dat is erg fijn. – SKBNM ouder

Gestructureerd activiteitenaanbod

Na school nemen we de middag door met behulp van pictogrammen. Iedere dag bieden we twee keuzeactiviteiten aan, variërend van creativiteit, techniek en koken tot theater of muziek maken. Ook kunnen kinderen altijd aan sport en spel doen, buitenspelen of binnen tot rust komen in de vertrouwde groepsruimte. In schoolvakanties biedt Dynamo hele dagopvang met leuke vakantieactiviteiten.

Specialistische begeleiding

Er zijn dagelijks twee vaste, HBO-geschoolde begeleiders aanwezig, die persoonlijke aandacht en specialistische begeleiding bieden aan elk individueel kind en aan de groep. Een mentor van Kwintes begeleidt vijf kinderen met een psychische kwetsbaarheid. Een mentor van de SKBNM begeleidt zeven kinderen uit het speciaal en/of regulier onderwijs.

Lees meer over BSO Dynamo in het GGD Inspectierapport of download het overkoepelend pedagogisch beleid buitenschoolse opvang hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze BSO.

Wat wij bieden

  • Opvang woensdag en vrijdag vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Kinderen worden van de Indonschool gehaald. Voor overige scholen is er vaak al een vervoersregeling van school naar de BSO.
  • Leuke activiteiten schoolvakanties.

Optionele extra’s

  • Afname incidentele extra opvangdagen

Meer informatie

BSO Dynamo is verbonden aan de Indonschool. Kinderen via andere scholen zijn mogelijk maar wel in overleg. Wil je weten of BSO Dynamo uitkomst biedt voor jouw kind? Mail of bel Dynamo via dynamo@skbnm.nl, tel: 06 531 492 92 of met de afdeling planning van de SKBNM  planning@skbnm.nl (035) 6970075. Kwintes is bereikbaar via regiokantoorgooienvechtstreek@kwintes.nl en via 035 699 32 40.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven