Kinderdagverblijf Bommelburcht

Licht, ruim en sfeervol! Dat zijn de kenmerken van kinderdagverblijf Bommelburcht. Binnen is het er knus en gezellig, buiten kunnen kinderen uitgebreid spelen op het grote plein.

kinderdagverblijf bommelburcht bussum

Bommelburcht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en ligt zeer centraal in Bussum. Op dit fijne kinderdagverblijf kun je je baby met een gerust hart achterlaten. Hier zullen de eerste vriendjes worden gemaakt en speelt, leert en ontdekt je kindje onder begeleiding van vaste, goed opgeleide pedagogisch medewerkers.

Ik merk dat de kinderen hier veel van elkaar leren. Ze hebben samen de grootste lol, leren conflictjes op te lossen en corrigeren elkaar.  – SKBNM pm-er

Baby- en verticale groepen

De babygroepen, voor kinderen van 0 tot 2 jaar, en de verticale groepen (0-4 jaar) bevinden zich op de begane grond en grenzen aan de tuinen waar de kleintjes veilig kunnen kruipen en klauteren. De oudste kinderen (2+) van de verticale groepen spelen elke morgen als het weer het toelaat op het grote plein, samen met de andere peuters.

Peutergroepen

Via de statige trap met ramen van glas-in-lood komen de peuters in hun eigen domein. Naast de eigen, vaste groepsruimte spelen de peuters in het speelhuis in de gang, in de minihuiskamers met keukentje en in de bouwhoeken. Genoeg spannende plekken om samen met vriendjes en vriendinnetjes te ontdekken!

Fantastische tuintjes

De natuurlijk ingerichte tuinen rondom het gebouw bieden de nodige uitdaging aan de kinderen. Verstoppertje spelen in het bamboebosje, klauteren in het speelhuisje en racen met de fietsjes over de paden, dat kan allemaal bij Bommelburcht!

Meer weten? Bekijk hier het GGD inspectierapport van Bommelburcht of download het overkoepelend pedagogisch beleid kinderdagverblijven hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven