Kinderdagverblijf Bommelburcht

Licht, ruim en sfeervol! Dat zijn de kenmerken van kinderdagverblijf Bommelburcht. Binnen is het er knus en gezellig, buiten kunnen kinderen uitgebreid spelen op het grote plein.

kinderdagverblijf bommelburcht bussum

Bommelburcht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en ligt zeer centraal in Bussum. Op dit fijne kinderdagverblijf kun je je baby met een gerust hart achterlaten. Hier zullen de eerste vriendjes worden gemaakt en speelt, leert en ontdekt je kindje onder begeleiding van vaste, goed opgeleide pedagogisch medewerkers.

Een heerlijke tijd voor onze kinderen, fijne begeleidsters, leuk gebouw en een prettige sfeer. – SKBNM ouder

Babygroepen

De babygroepen, voor kinderen van 0 tot 2 jaar bevinden zich op de begane grond en grenzen aan de tuinen waar de kleintjes veilig kunnen kruipen en klauteren.

Peutergroepen

Via de statige trap met ramen van glas-in-lood komen de peuters in hun eigen domein. Naast de eigen, vaste groepsruimte spelen de peuters in het speelhuis in de gang, in de mini huiskamers met keukentje en in de bouwhoeken. Genoeg spannende plekken om samen met vriendjes en vriendinnetjes te ontdekken!

Bommelburcht bestaat uit

  • 3 babygroepen van 0-2 jaar
  • 4 peutergroepen van 2-4 jaar

Fantastische tuintjes

De natuurlijk ingerichte tuinen rondom het gebouw bieden de nodige uitdaging aan de kinderen. Verstoppertje spelen in het bamboebosje, klauteren in het speelhuisje en racen met de fietsjes over de paden, dat kan allemaal bij Bommelburcht!

Meer weten? Download ons pedagogisch beleid (pdf) waarin we beschrijven hoe we de opvang vormgeven.
In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over Bommelburcht.
In het GGD inspectierapport lees je de beoordeling van Bommelburcht door de toezichthouder.

Wat wij bieden

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven