Kinderdagverblijf de Woelwaters

Middenin de gezellige Vesting van Naarden is de Woelwaters gevestigd. Sfeervolle huiskamers en 2 speelpleinen maken het een heerlijke plek om te vertoeven.

kinderopvang de Woelwaters Naarden

Kinderen groeien van baby tot kleuter bij de Woelwaters op in een warme, veilige omgeving, omringd door speelkameraadjes en spannend speelgoed. De Woelwaters is  een klein kinderdagverblijf, daardoor voelen kinderen zich snel thuis.

Het leuke aan werken op een verticale groep is dat de kinderen 4 jaar bij je op de groep zitten. Je bouwt daardoor een hechte band op. – SKBNM pm-er

Ontdekken op de pleintjes

Buitenspelen doen de kinderen op 2 besloten pleintjes; het voorplein is bijvoorbeeld een uitdagende ontdekkingsplek voor de jongste kinderen. We hebben heggen om je achter te verstoppen, boomstronken als zitplek en kunstgras om zacht terecht te komen als je van de glijbaan glijdt. Op het achterplein kunnen de oudste kinderen met de fiets een verkeersparcours volgen of spelletjes spelen met de pm-ers.

Samen opgroeien in verticale groepen

Kinderdagverblijf de Woelwaters heeft verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen opgroeien. De kleintjes leren daarom van de groten en de groten ontfermen zich over de kleintjes. Daarbij bouwen de kinderen in 4 jaar een hechte band op met de pedagogisch medewerkers.

 

Meer weten? Bekijk hier het GGD inspectierapport van de Woelwaters of download het overkoepelend pedagogisch beleid kinderdagverblijven hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • De mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

Optionele extra’s

  • Afname van extra opvangdagen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven