Kinderdagverblijf de Woelwaters

Middenin de gezellige Vesting van Naarden is de Woelwaters gevestigd. Sfeervolle huiskamers en 2 speelpleinen maken het een heerlijke plek om te vertoeven.

Kinderen groeien van baby tot kleuter bij de Woelwaters op in een warme, veilige omgeving, omringd door speelkameraadjes en spannend speelgoed. Doordat de Woelwaters een klein kinderdagverblijf is, voelen kinderen zich snel thuis.

Het leuke aan werken op een verticale groep is dat de kinderen 4 jaar bij je op de groep zitten. Daardoor bouw je een hechte band op. – SKBNM pm-er

Ontdekken op de pleintjes

Buitenspelen doen de kinderen op 2 besloten pleintjes; het voorplein is een uitdagende ontdekkingsplek voor de jongste kinderen. Met heggen om je achter te verstoppen, boomstronken als zitplek en kunstgras om zacht terecht te komen als je van de glijbaan glijdt. Op het achterplein kunnen de oudste kinderen met de fiets een verkeersparcours volgen of spelletjes spelen met de pm-ers.

Samen opgroeien in verticale groepen

Kinderdagverblijf de Woelwaters heeft verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen opgroeien. De kleintjes leren van de groten en de groten ontfermen zich over de kleintjes, en met de pedagogisch medewerkers bouwen de kinderen in 4 jaar een hechte band op.

Meer weten? Bekijk hier het GGD inspectierapport van de Woelwaters en download ons pedagogisch werkplan met alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven