Kinderdagverblijf Ravelijn

Welkom bij Kinderdagverblijf Ravelijn! Een hele fijne plek met ruime, lichte ruimtes binnen het kindcentrum Ravelijn dat ook een BSO en peuterspeelzaal huisvest.

Kinderdagverblijf Ravelijn Naarden

 

Kindcentrum Ravelijn is gevestigd in een voormalige school die geheel is gerenoveerd. In de frisse ruimtes spelen baby’s, dreumesen en peuters in het kinderdagverblijf. In de ochtend vergezeld door de peuters van de peuterspeelzaal en in de middag door de ‘grote’ kinderen van de BSO. Een mooie plek voor kinderen om zich spelenderwijs te ontwikkelen, onder begeleiding van vaste, goed opgeleide pedagogisch medewerkers.

Ik merk dat de kinderen hier veel van elkaar leren. Ze hebben samen de grootste lol, leren conflictjes op te lossen en corrigeren elkaar.  – SKBNM pm-er

Verticale groepen

Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen groeien zij hier op en leren zij van elkaar. Buiten is een deel van het speelplein speciaal bestemd voor de kleinsten zodat het spelen, ontdekken en leren ook in de buitenlucht verder kan gaan!

Meer weten? Bekijk het GGD inspectierapport van Ravelijn of download het overkoepelend pedagogisch beleid kinderdagverblijven hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

Optionele extra’s

  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven