Kinderdagverblijf Villa Zeezicht

Villa Zeezicht is gevestigd in een speciaal voor kinderopvang ontworpen gebouw, vlakbij het strandje aan het Gooimeer.

Villa Zeezicht is in 2005 opgericht en uitgegroeid tot een begrip in Muiderberg. Dat de BSO en het kinderdagverblijf hier in hetzelfde pand zitten, heeft voor kind én ouder voordelen. De kinderen blijven in een vertrouwde omgeving als ze naar de BSO gaan en ze bouwen een hechte band op met de vaste pedagogisch medewerkers.

De spontane momenten máken mijn werk; de verhalen die kinderen vertellen wanneer je samen gezellig op de grond of aan tafel zit. – SKBNM pm-er

Vaste groepsruimte

De kinderen kunnen zich binnen uitleven in hun eigen groepsruimte of in de speelgang. Buiten spelen ze lekker in de zandbak, op de speeltoestellen of op de fietsjes. Regelmatig maken we een uitstapje naar het eigen atelier of naar het strand. Bij Villa Zeezicht is elke dag één nieuw, groot avontuur!

Samen van 0 tot 4

Kinderdagverblijf Villa Zeezicht bestaat uit 2 verticale groepen, waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen opgroeien onder begeleiding van vaste pedagogisch medewerkers.

Meer weten? Bekijk het GGD inspectierapport van Villa Zeezicht en download ons pedagogisch werkplan met alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven