Peuterspeelzaal de Bolderwagen

Een paar ochtenden in de week je kleintje lekker laten spelen met leeftijdsgenootjes? Dat kan bij deze peuterspeelzaal, gevestigd in het kinderopvangcentrum de Talamander bij ’t Spant.knuteselen bij Peuterspeelzaal de Bolderwagen bussum

Peuters hebben ruimte nodig om te spelen en plezier te maken met vriendjes en vriendinnetjes. Bij de Bolderwagen hebben ze die ruimte! Het lokaal van de peuterspeelzaal grenst aan een eigen speelplaats, zodat de peuters bij mooi weer lekker buiten kunnen spelen.

Als er een award zou zijn voor beste, liefste, betrouwbaarste, creatiefste begeleiders ooit, dan zou ik de pm-ers van de Bolderwagen die geven. – PSZ ouder

Spelen in de gymzaal, de keuken of op de groep

Ook de gymzaal en de keuken, behorend bij de buitenschoolse opvang, worden regelmatig gebruikt. De peuters kunnen hier naar hartenlust spelen en de wereld om hen heen ontdekken, onder begeleiding van onze professionele en betrokken pedagogisch medewerkers.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Op deze peuterspeelzaal bieden we VVE aan. De vaste pedagogisch medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en weten precies hoe ze spelenderwijs de brede ontwikkeling stimuleren bij peuters.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en dagindeling of bekijk het GGD InspectierapportDownload het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Sluitingsdagen peuterspeelzalen 2020-2021
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven