Peuterspeelzaal de Rakkertjes

Bij peuterspeelzaal de Rakkertjes spelen de peuters in een gezellige en veilige omgeving. Zo voelen zij zich vertrouwd genoeg om de wereld te ontdekken!

Peuterspeelzaal de Rakkertjes Bussum

De Rakkertjes is gevestigd in het gebouw van de Julianaschool Kwartellaan. Het heerlijk zonnige lokaal van de Rakkertjes ligt direct aan het plein. Buiten is alle ruimte om flink te rennen en te spelen!

De Rakkertjes staat voor gezelligheid, een veilige omgeving, een kundige betrokken en vrolijke juf, een plek waar peuters kunnen spelen, rekening leren houden met elkaar en voor zichzelf leren opkomen. – PSZ ouder

Veilig en vertrouwd

Kinderen zijn hier van maandag tot en met vrijdag welkom. Dezelfde pedagogisch medewerkers zijn er elke ochtend, wat lekker vertrouwd is voor de peuters. Zij bieden de peuters een veilige en gezellige omgeving en ondernemen leuke én leerzame activiteiten met hen.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en vaste dagindeling of bekijk het GGD InspectierapportDownload het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Sluitingsdagen peuterspeelzalen 2019-2020
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven