Peuterspeelzaal de Rakkertjes

Bij peuterspeelzaal de Rakkertjes spelen de peuters in een gezellige en veilige omgeving. Zo voelen zij zich vertrouwd genoeg om de wereld te ontdekken!

Peuterspeelzaal de Rakkertjes Bussum

De Rakkertjes is gevestigd in Kindcentrum de Kwartel, bij de Julianaschool Kwartellaan. Het heerlijk zonnige lokaal van de Rakkertjes ligt direct aan het plein. Buiten is alle ruimte om flink te rennen en te spelen!

De Rakkertjes staat voor gezelligheid, een veilige omgeving, een kundige betrokken en vrolijke juf, een plek waar peuters kunnen spelen, rekening leren houden met elkaar en voor zichzelf leren opkomen. – PSZ ouder

Veilig en vertrouwd

De pedagogisch medewerkers van de Rakkertjes bieden de peuters een veilige en gezellige omgeving. Zij ondernemen leuke én leerzame activiteiten met hen. Zo wordt de stap naar de basisschool een stuk kleiner voor de peuters!

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en vaste dagindeling of bekijk het GGD Inspectierapport. Download het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven