Clubjes vervoer

Heeft je kind een voetbal- of hockeytraining, of een muziek- of zwemles op een BSO dag? Meld hem of haar dan aan voor het clubjes vervoer. Wij proberen zo veel mogelijk kinderen (v.a. 5 jaar) naar hun training of les te brengen en halen.

Als extra service kun je je kind aanmelden voor gratis vervoer naar zijn of haar club of les op een BSO-dag. Tot 17.45 uur halen we de kinderen ook op en brengen ze terug naar de BSO. Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk aanvragen voor clubjes vervoer te honoreren.

Breng- en haaltijden

Op maandag, dinsdag en donderdag rijden we vanaf 16.00 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Op woensdag rijden we vanaf 13.30 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Op vrijdag* rijden we vanaf 15.30 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

*Beperkte mogelijkheid i.v.m. verschillende lesroosters en afhankelijk van de locatie van het clubje.

BELANGRIJK: Let op! We rijden niet in schoolvakanties.

Clubjes waar we veel op rijden

In samenwerking met een aantal clubs is het lesaanbod zo aangepast dat de chauffeurs in BSO-tijd zoveel mogelijk kinderen naar hun clubjes kunnen rijden. Dit is echter niet gegarandeerd. De clubjes die erg populair zijn en waar veel op gereden wordt, zijn: zwemles, voetbal, hockey, circusles, muziekles, kinderdans, judo en kinderkunstklas… er is volop keuze voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Meer informatie over een aantal van deze clubjes (lestijden, kosten e.d.) vind je onder de kopjes in het rechter menu.

Wanneer je kind een clubje kiest, meld je hem/haar bij de aanbieder aan voor de les of training en via dit formulier van de SKBNM voor het vervoer van de BSO naar de les of training.

Aanmelden voor clubjes vervoer

Je kunt je kind hier aanmelden voor kosteloos vervoer naar de clubjes onder BSO-tijd. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van onze activiteitencoördinator.

Let op! De SKBNM is een schakel tussen ouders en de clubjes. Dit betekent dat de SKBNM alléén het vervoer regelt. Je kind moet door jou zelf ook nog bij het clubje worden aangemeld.

Schrijf je kind in voor clubjes vervoer!