Clubjes vervoer

Heeft je kind een voetbal- of hockeytraining, of een muziek- of zwemles op een BSO dag? Meld hem of haar dan aan voor het clubjes vervoer. Wij proberen zo veel mogelijk kinderen (v.a. 5 jaar) naar hun training of les te brengen en halen.

Kosteloze extra service

Als extra service kun je een aanvraag doen voor gratis vervoer naar een club of les op een BSO-dag van je kind. We proberen zoveel mogelijk aanvragen in te plannen, maar het kan ook voorkomen dat een aanvraag niet in ons rijschema te passen is.  De service is aan te vragen voor kinderen vanaf 5 jaar vanaf alle BSO’s, met uitzondering van Tiens.

Breng- en haaltijden

Op maandag, dinsdag en donderdag rijden we vanaf 16.00 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Op woensdag rijden we vanaf 13.30 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Op vrijdag* rijden we vanaf 15.30 tot 17.45 uur voor kinderen van 5 jaar en ouder.

*Beperkte mogelijkheid i.v.m. verschillende lesroosters en afhankelijk van de locatie van het clubje.

LET OP: We rijden niet in schoolvakanties.
Als kinderen naar Tiens gaan,  vervalt het clubjesvervoer.

Clubjes waar we veel op rijden

In samenwerking met een aantal clubs is het lesaanbod zo aangepast dat de chauffeurs in BSO-tijd zoveel mogelijk kinderen naar hun clubjes kunnen rijden. Meer informatie over een aantal clubjes  waar we veel op rijden, vind je onder de kopjes in het rechter menu.

Wanneer je kind een clubje kiest, meld je hem/haar bij de aanbieder aan voor de les of training, en via dit formulier van de SKBNM voor het vervoer van de BSO naar de les of training.

Aanmelden voor clubjes vervoer

Je kunt je kind hier aanmelden voor kosteloos vervoer naar de clubjes onder BSO-tijd. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van onze activiteitencoördinator.

Let op! De SKBNM is een schakel tussen ouders en de clubjes. Dit betekent dat de SKBNM alléén het vervoer regelt. Je kind moet door jou zelf ook nog bij het clubje worden aangemeld.

Schrijf je kind in voor clubjes vervoer!