BSO Muiderkring

In de nieuwste wijk van Muiden, De Krijgsman, ontwikkelen wij samen met scholen en gemeente het Kindcentrum Muiderkring, waar school en kinderopvang samen komen. Als voorloper hierop is er een tijdelijke kinderopvanglocatie bij de P.C. Hooftschool in Muiden.

buitenkant BSO

Kindcentrum in opbouw

De basisscholen van Muiden, de kinderopvang SKBNM, de Bibliotheek en de Gemeente werken samen aan de ontwikkeling van Kindcentrum Muiderkring. Vanaf januari 2022 biedt het Kindcentrum onderwijs, opvang en ontspanning onder één dak. Kinderen gaan er naar school, naar de peuterspeelzaal of de kinderopvang, naar clubjes, naar de bieb. Ze worden begeleid door één team dat werkt vanuit één pedagogische en onderwijskundige visie. Samen geeft het team vorm aan een dag met een breed leer- en spelaanbod, vol onderwijs, kunst, cultuur, natuur, techniek en sport. Kijk voor meer informatie op https://www.kcmuiderkring.nl/

BSO Muiderkring

Voor de eerste bewoners van De Krijgsman hebben wij, als voorloper op het Kindcentrum, een tijdelijke BSO in Muiden geopend. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hier welkom in één van de 2 groepen, met vaste pedagogisch medewerkers. De ruimte van peuterspeelzaal het Kwetternest wordt omgebouwd tot een ruimte die op maandag, dinsdag en donderdag als BSO gebruikt kan worden. En op woensdagen, vrijdagen en in schoolvakanties worden alle kinderen opgevangen bij BSO de Spetters in Muiden.

Lees meer over BSO Muiderkring in het GGD Inspectierapport of download het overkoepelend pedagogisch beleid buitenschoolse opvang hier.  In de  bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze BSO.

Wat wij bieden

  • Opvang op schooldagen vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur.
  • Opvang in schoolvakanties 8.00 – 18.30 uur. (bij BSO de Spetters)
  • Opvang tijdens studiedagen.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Kinderen worden uit school gehaald.
  • Kinderen worden kosteloos naar lessen of trainingen gebracht.
  • Spetterende uitjes en activiteiten in schoolvakanties.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

  Optionele extra’s

  • Afname van incidentele extra opvangdagen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven