Kinderdagverblijf de Meerpaal

Kinderdagverblijf, BSO en peuterspeelzaal onder één dak in Naarden. Veel faciliteiten en toch knus en gezellig, met binnen én buiten veel ruimte om te spelen.
spelende kinderen kinderdagverblijf de Meerpaal Naarden

De Meerpaal is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en ligt middenin een kinderrijke buurt van Naarden. De buurtkinderen groeien daarom samen op, op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal, en vanaf 4 jaar op de bso. Zo kent iedereen elkaar op de Meerpaal: kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers.

Wij ervaren de opvang als heel prettig. De medewerkers weten wat ze doen en zijn zeer verantwoordelijk. We worden goed geïnformeerd via het dagboek en berichten in het ouderportaal. – SKBNM ouder

Van baby tot peuter in één groep

Kinderdagverblijf de Meerpaal bestaat uit 3 groepen. Te weten een baby- en een peutergroep en een verticale groep. Elke groep heeft een eigen groepsruimte en vaste pedagogisch medewerkers die de kinderen begeleiden, van baby tot peuter.

Veel speelruimte

Buitenspelen doen we bij dit kinderdagverblijf Naarden op het afgeschermde plein rondom het pand. De kleintjes kunnen er dus veilig op ontdekkingstocht. Voor de groteren is er een fietsbaan, een zandbak en meer dan genoeg ruimte om te rennen en ravotten!
Is het geen buitenspeelweer?  Dan kunnen de kinderen zich uitleven in de groepsruimten, de centrale hal, op het podium of in de ‘wilde ruimte’ van de BSO.

Meer weten? Download ons pedagogisch beleid (pdf) waarin we beschrijven hoe we de opvang vormgeven.
In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over Kinderdagverblijf de Meerpaal.
In het GGD inspectierapport lees je de beoordeling van Kinderdagverblijf de Meerpaal door de toezichthouder.

Wat wij bieden

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven