Kinderdagverblijf Muiderkring

Het is zo ver. Kindcentrum Muiderking is open! Vanaf 10 januari 2022 biedt het Kindcentrum onderwijs, opvang en ontspanning onder één dak.

Kindcentrum Muiderking

In de nieuwste wijk van Muiden, De Krijgsman, ontwikkelden wij samen met scholen en gemeente het Kindcentrum Muiderkring, waar school en kinderopvang samen komen. Kinderen gaan er naar school, naar de peuterspeelzaal of de kinderopvang, naar clubjes, naar de bieb. Ze worden begeleid door één team dat werkt vanuit één pedagogische en onderwijskundige visie. Samen geeft het team vorm aan een dag met een breed leer- en spelaanbod, vol onderwijs, kunst, cultuur, natuur, techniek en sport.

Wat een fijne plek en liefdevolle begeleiding. We zijn heel blij dat onze dochter hier een plekje heeft.- SKBNM ouder

Kinderdagverblijf Muiderkring

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn op ons Kinderdagverblijf welkom in één van de 3 verticale groepen (de Vlindertuin, de Tovertuin of de Bloementuin) met vaste pedagogisch medewerkers. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen terecht bij BSO Muiderking.

Meer weten over Muiderkring? Bekijk het GGD Inspectierapport van Muiderkring of download het overkoepelend pedagogisch beleid kinderdagverblijven hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

Optionele extra’s

  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven