Kinderdagverblijf Muiderkring

In de nieuwste wijk van Muiden, De Krijgsman, ontwikkelen wij samen met scholen en gemeente het Kindcentrum Muiderkring, waar school en kinderopvang samen komen. Als voorloper hierop is er een tijdelijke kinderopvanglocatie bij de P.C. Hooftschool in Muiden.

baby's kinderdagverblijf de Krijgsman muiden

Kindcentrum in opbouw

De basisscholen van Muiden, de kinderopvang SKBNM, de Bibliotheek en de gemeente werken samen aan de ontwikkeling van Kindcentrum Muiderkring. Vanaf januari 2022 biedt het Kindcentrum onderwijs, opvang en ontspanning onder één dak. Kinderen gaan er naar school, naar de peuterspeelzaal of de kinderopvang, naar clubjes, naar de bieb. Ze worden begeleid door één team dat werkt vanuit één pedagogische en onderwijskundige visie. Samen geeft het team vorm aan een dag met een breed leer- en spelaanbod, vol onderwijs, kunst, cultuur, natuur, techniek en sport.

Kinderdagverblijf Muiderkring

Voor de eerste bewoners van De Krijgsman hebben wij, als voorloper op het Kindcentrum, een tijdelijk kinderdagverblijf in Muiden geopend. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn hier welkom in één van de 2 verticale groepen, met vaste pedagogisch medewerkers.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen terecht bij BSO de Spetters in Muiden.

Meer weten over Muiderkring? Bekijk het GGD Inspectierapport van Muiderkring of download het overkoepelend pedagogisch beleid kinderdagverblijven hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits kind- en personeelsplanning dit toelaat.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang van 18.00 uur tot 18.30 uur.
  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven