Kinderdagverblijf ‘t Mouwtje

Bij kinderdagverblijf ’t Mouwtje is er alle ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren. Binnen en buiten is er een zee aan ruimte en gezelligheid!

kinderdagverblijf 't Mouwtje

Bij binnenkomst valt de grote centrale hal op, waar de peuters meteen aan het spelen gaan met hun vriendjes en vriendinnetjes. Daarna gaat elke groep naar de eigen gezellige groepsruimte om de dag zingend aan tafel in te luiden.

Ik vind het prachtig de kinderen te zien opgroeien van baby tot peuter. Er gebeurt zoveel in deze leeftijd: ze ontdekken hun eigen willetje, leren lopen, ontwikkelen hun taalvermogen. – SKBNM pm-er

Speelterrein en babytuin

Rondom kinderdagverblijf ‘t Mouwtje ligt een groot speelterrein. Elke babygroep kijkt uit op een eigen tuin met lekker zacht gras, een grote zandbak en een schuur vol speelgoed. De peuters kunnen zich op het grote plein uitleven met fietsjes en driewielers en spelen daar eindeloos tikkertje of verstoppertje.

Baby-, peuter- en verticale groepen

Kinderdagverblijf ‘t Mouwtje heeft 3 babygroepen (0-2 jaar); 2 verticale groepen (0-4 jaar) en 3 peutergroepen (2-4 jaar). Vaste groepen met vaste pedagogisch medewerkers, die hun werk met veel toewijding doen.

 

Meer weten? Bekijk het GGD inspectierapport van ‘t Mouwtje en download het pedagogisch beleid (pdf) met alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur.
  • Halve dagopvang op woensdag- en vrijdagochtend en/of -middag.
  • Dagelijks een warme, biologische lunchmaaltijd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Extra opvangdagen afnemen.

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven