Kinderdagverblijf ’t Mouwtje

Bij kinderdagverblijf ’t Mouwtje is er alle ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren. Binnen en buiten is er een zee aan ruimte en gezelligheid!

kinderdagverblijf 't Mouwtje bussum

’t Mouwtje is een geliefde plek bij veel kinderen en ouders in Bussum. Velen groeiden hier op en hebben mooie herinneringen aan de fijne speelpleinen, de gezellige hal en natuurlijk de lieve pm-ers!

Bij binnenkomst bij ’t Mouwtje sta je meteen tussen de blije peuters die heerlijk kunnen spelen in de grote hal. Aan de hal grenzen de gezellige groepsruimtes, waar de dag zingend aan tafel wordt begonnen.

Ik vind het prachtig de kinderen te zien opgroeien van baby tot peuter. Er gebeurt zoveel in deze leeftijd: ze ontdekken hun eigen willetje, leren lopen, ontwikkelen hun taalvermogen. – SKBNM pm-er

Speelterrein en babytuin

Rondom kinderdagverblijf ‘t Mouwtje ligt een groot speelterrein. Elke babygroep heeft een eigen tuin met lekker zacht gras, een grote zandbak en een schuur vol speelgoed. De peuters kunnen zich op het grote plein uitleven met fietsjes en driewielers of lekker met zand en water spelen bij de waterpomp.

Baby-, peuter- en verticale groepen

Kinderdagverblijf ’t Mouwtje heeft 3 babygroepen (0-2 jaar); 4 peutergroepen (2-4 jaar). Vaste groepen met vaste pedagogisch medewerkers, die hun werk met veel toewijding doen.

Meer weten? Download ons pedagogisch beleid (pdf) waarin we beschrijven hoe we de opvang vormgeven.
In de bijlage pedagogisch beleid (pdf)  vind je alle praktische informatie over Kinderdagverblijf ’t Mouwtje.
In het GGD inspectierapport lees je de beoordeling van Kinderdagverblijf ’t Mouwtje door de toezichthouder.

Wat wij bieden

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven