Peuterhof Windekind

Peuterhof Windekind is een peuterspeelzaal op antroposofische basis in Kinderopvangcentrum Michaël, bij de Vrije School Michaël in Bussum.

Peuterhof Windekind Bussum

Peuterhof Windekind is een peuterspeelzaal op antroposofische basis, bedoeld voor kinderen van 2 en 3 jaar. De pedagogisch medewerkers van Windekind dragen zorg voor een warme en huiselijke sfeer, met speelgoed dat gemaakt is van natuurlijke materialen.

Wij hebben bewust gekozen voor Windekind en zijn er erg tevreden over. Naast de fijne warme omgeving wordt er goed gekeken naar de behoeften van ons kind. – SKBNM ouder

Windekind biedt peuters een verrijking van hun leefomgeving, met leeftijdsgenootjes om mee te spelen, speelgoed dat anders is dan thuis en leidsters om nieuwe dingen van te leren. De peuterspeelzaal vormt daarmee een goede voorbereiding op de basisschool.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en vaste dagindeling of bekijk het GGD Inspectierapport. Download het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

 

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven