Peuterspeelzaal de Krullevaar

In verband met renovatiewerkzaamheden zijn wij tijdelijk gehuisvest in de Vinkenbaan school. De peuterspeelzaal biedt peuters alle ruimte om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

met barbies spelen Peuterspeelzaal de Krullevaar MuiderbergBij peuterspeelzaal de Krullevaar zijn peuters een paar ochtenden per week welkom om te spelen, ontdekken en leren. De pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan creativiteit, op elk terrein. De peuters krijgen bij deze speelzaal volop de gelegenheid om nieuwe interesses te ontdekken. De Krullevaar zit samen met KDV en BSO in één pand. Samen vormen ze kinderopvangcentrum Villa Zeezicht.

Mijn kind heeft het er echt naar de zin en dat is naast veiligheid het belangrijkste! – SKBNM ouder

Kleine stap naar de basisschool

De peuterspeelzaal vormt een goede voorbereiding op de basisschool. Door de leuke activiteiten die de pedagogisch medewerkers inzetten, wordt de overstap van peuterspeelzaal naar de basisschool een stuk kleiner.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en dagindeling of bekijk het GGD InspectierapportDownload het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Sluitingsdagen peuterspeelzalen 2020-2021
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven