Peuterspeelzaal de Krullevaar

De peuterspeelzaal biedt peuters alle ruimte om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

met barbies spelen Peuterspeelzaal de Krullevaar MuiderbergBij peuterspeelzaal de Krullevaar zijn peuters een paar ochtenden per week welkom om te spelen, ontdekken en leren. De pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan creativiteit, op elk terrein. De peuters krijgen bij deze speelzaal volop de gelegenheid om nieuwe interesses te ontdekken.

Mijn kind heeft het er echt naar de zin en dat is naast veiligheid het belangrijkste! – SKBNM ouder

Kleine stap naar de basisschool

De peuterspeelzaal vormt zo een goede voorbereiding op de basisschool. Al helemaal omdat peuterspeelzaal de Krullevaar is gevestigd in een lokaal van de Vinkenbaanschool. Ook de buitenspeelplaats van de peuterspeelzaal grenst aan de speelplaats van de school. School is hier al zo ‘dichtbij’ dat de overstap van peuterspeelzaal naar basisschool heel klein is.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Op deze peuterspeelzaal bieden we VVE aan. De vaste pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om te werken met het programma Uk & Puk dat de brede ontwikkeling van 2- en 3-jarigen stimuleert.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en dagindeling of bekijk het GGD InspectierapportDownload het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de  bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Sluitingsdagen peuterspeelzalen 2019-2020
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven