Peuterspeelzaal de Regenboog

Peuterspeelzaal de Regenboog in Breeduit bestaat uit twee groepen: de blauwe groep en de paarse groep. Twee knusse lokalen waar altijd wel iets nieuws te ontdekken valt.

Blije kinderen bij Peuterspeelzaal de Regenboog Bussum

Paarse groep

De paarse groep is 5 ochtenden in de week geopend. De vaste pedagogisch medewerkers van deze groep zijn opgeleid om vroeg- en voorschoolse educatie te geven, waarmee kinderen optimaal worden voorbereid op de basisschool. Zij zetten daarbij de pop Puk in, die aan de hand van leuke thema’s de brede ontwikkeling van de peuters stimuleert.

The team have very nice personality, and they are knowledgeable about caring for my child. My daughter could finally  adjusted to a daycare. She loves her daycare teachers – SKBNM ouder

Blauwe groep

Van maandag tot en met vrijdag kunnen peuters in de ochtend naar hartenlust spelen en de wereld om hen heen ontdekken op de blauwe groep. De 2 vaste pedagogisch medewerkers hebben eveneens een speciale opleiding gevolgd en weten precies hoe ze de peuters goed kunnen voorbereiden op de basisschool met het programma Uk & Puk. Natuurlijk is er ook alle tijd om te knutselen, in de zandbak te spelen, naar verhalen te luisteren en liedjes te zingen in de kring!

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Op deze peuterspeelzaal bieden we VVE aan. De vaste pedagogisch medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en weten precies hoe ze spelenderwijs de brede ontwikkeling stimuleren bij peuters.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en de vaste dagindeling of bekijk het GGD Inspectierapport. Download het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf)vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven