Peuterspeelzaal ’t Kwetternest

Peuters en ouders voelen zich in deze peuterspeelzaal in Muiden welkom door de knusse inrichting en de enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers.

Peuterspeelzaal ‘t Kwetternest Muiden

’t Kwetternest is gevestigd in een ruim en licht lokaal van de PC Hooftschool in Muiden. De kinderen hebben niet alleen binnen alle ruimte en het materiaal om zich te vermaken, óók buiten is er genoeg te beleven. De peuters kunnen hier naar hartenlust spelen en de wereld om hen heen ontdekken.

Aardige, betrokken, liefdevolle, professionele leidsters! – SKBNM ouder

Voorbereiding op de basisschool

De ervaren en betrokken pedagogisch medewerkers bereiden de kinderen voor op school door allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Ook door de nabijheid van de basisschool wordt de overstap van peuterspeelzaal naar school voor de peuters een stuk kleiner.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Op deze peuterspeelzaal bieden we VVE aan. De vaste pedagogisch medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en weten precies hoe ze spelenderwijs de brede ontwikkeling stimuleren bij peuters.

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en dagindeling of bekijk het GGD InspectierapportDownload het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

Extra informatie:
Sluitingsdagen peuterspeelzalen 2020-2021
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven