Peuterspeelzaal Wollewietje

Wollewietje, gevestigd in basisschool Comenius, geeft kinderen alle ruimte om te spelen onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

loopfietsjes Peuterspeelzaal Wollewietje Naarden

In de zonnige peuterspeelzaal aan de Cort van der Lindenlaan kunnen de peuters naar hartenlust spelen met constructiemateriaal, het keukentje, de puzzels, de kruiptunnel, het speelhuis en ga zo maar door. Doordat Wollewietje in de Comeniusschool is gevestigd, maken de peuters al vroeg kennis met de basisschool. Dat maakt de overstap als ze 4 jaar zijn extra makkelijk!

Mijn kind staat in de ochtend al te springen dat ze naar Wollewietje mag, een beter gevoel kun je als ouder niet krijgen toch? – SKBNM ouder

Liedjes zingen en buitenspelen

De pedagogisch medewerkers van Wollewietje nemen de tijd voor liedjes zingen, knutselen en kletsen met de kinderen. Peuters die lekker willen racen op een loopfiets, gaan met één van de medewerkers naar de gymzaal van de school. Is het lekker weer, dan is iedereen buiten te vinden, op het schoolplein!

Meer weten? Lees dan over onze werkwijze en vaste dagindeling of bekijk het GGD Inspectierapport. Download het overkoepelend pedagogisch beleid peuterspeelzalen hier. In de bijlage pedagogisch beleid (pdf) vind je alle praktische informatie over deze peuterspeelzaal.

 

Extra informatie:
Ziektebeleid

Je kind vrijblijvend aanmelden

Nadat we de inschrijving hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kind inschrijven