Inschrijven

Voor ouders die nog geen kind(eren) bij SKBNM hebben, is het op dit moment helaas niet mogelijk in te schrijven voor een plek op het kinderdagverblijf of de BSO. Voor peuterspeelzalen en TSO is inschrijving wel mogelijk.

Tijdelijke inschrijfstop voor KDV en BSO

Voor ouders die nog geen kind(eren) bij SKBNM hebben, is het op dit moment helaas niet mogelijk je kind in te schrijven voor een plek op een kinderdagverblijf of BSO van SKBNM.

For parents who do not yet have a child(ren) at SKBNM, it is unfortunately not possible at the moment to register your child for a place at a daycare center (KDV) or out-of-school care (BSO) of SKBNM.

Door volle groepen en het personeelstekort in de kinderopvang, kunnen wij onvoldoende perspectief bieden op een plek voor nieuwe kinderen. Dat spijt ons enorm. We blijven ons best doen om nieuwe collega’s te werven. Zodra we weer nieuwe kinderen kunnen verwelkomen, zullen we dat direct vermelden op onze website en social media.

Inschrijven tweede of volgende kind

Ouders die al een kind op een opvanglocatie van SKBNM hebben en een volgend kind willen inschrijven, kunnen een mail sturen naar planning@skbnm.nl of telefonisch contact opnemen.

Parents who already have a child at a SKBNM childcare location and wish to register a second or next child can send an email to planning@skbnm.nl or contact them by telephone. 

Wel hebben we op dit moment een voorlopige plaatsingsstop, wat betekent dat reeds ingeschreven of nog in te schrijven kinderen voorlopig geen plek toegewezen krijgen. In het eerste kwartaal van 2023 hebben we beeld van de mogelijkheden en zullen we ouders met een kind op de wachtlijst daarover verder informeren.

Lees hier veel gestelde vragen en antwoorden over deze plaatsingsstop. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze afdeling kindplanning.
Onze afdeling kindplanning is op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op 035 69 700 75 (doorkiesnummer 1).

Inschrijven voor peuterspeelzalen

Voor peuterspeelzalen is inschrijving mogelijk. Vul daarvoor het inschrijfformulier in door op de oranje knop onderaan de pagina te klikken.

Registration is possible for toddler playgroups/kindergarten. Fill in the registration form by clicking the orange button at the bottom of the page.

Voor inschrijving op een peuterspeelzaal kies je voor het kinderopvangcentrum waarbinnen de zaal gevestigd is:

  • Peuterspeelzaal de Bolderwagen = Kinderopvangcentrum Talamander
  • Peuterspeelzaal ’t Kwetternest = Kinderopvangcentrum Muiderkring
  • Peuterspeelzaal de Krullevaar = Kinderopvangcentrum Villa Zeezicht
  • Peuterspeelzaal Peuterlinde =  Kinderopvangcentrum Ravelijn
  • Peuterspeelzaal Pinkelotje =  Kinderopvangcentrum de Meerpaal
  • Peuterspeelzaal de Rakkertjes =  Kinderopvangcentrum de Kwartel
  • Peuterhof Windekind = Kinderopvangcentrum Michaël
  • Peuterspeelzaal de Toverspiegel =  Kinderopvangcentrum Spiegelbeeld
  • Peuterspeelzaal de Wipperoen = Kinderopvangcentrum ’t Mouwtje

Inschrijven voor Tussenschoolse opvang

Inschrijven voor TSO is mogelijk. Dat kan via de link onderaan deze pagina.

Nu inschrijven