Kind & Koffie

Samen met Jeugd en Gezin organiseert de SKBNM Kind & Koffie; een ochtend waar alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar welkom zijn en een gratis workshop kunnen volgen. Daarnaast bieden we ieder half jaar een interessante lezing aan voor ouders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Deze lezingen zijn in de avond en geheel kosteloos.

Leuke workshops en ontmoetingen

De ochtenden vinden maandelijks plaats op woensdag bij kinderdagverblijf Bommelburcht in Bussum. De aangeboden workshops variëren van babymassage tot peuterdans, van knutselen tot ouder-en-kind-zwemmen. Naast het volgen van een leuke workshop, samen met je kindje, is dit initiatief er ook om kennis te maken met andere ouders uit de buurt.  Je bent welkom vanaf 09.30, de workshop start rond 09.45 uur.

Het Kind & Koffie programma voor het voorjaar van 2018 vind je hieronder. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven.

Programma 2018

Woensdag 17 januari
Muziek op schoot – de Muziekfabriek

Woensdag 14 februari
Dreumes Yoga – Minds2Move

Woensdag 14 maart
Relax Baby – Ontspanningsmassage

Woensdag 11 april
Baby Meet up – Een ochtend speciaal voor ouders met jonge baby’s –  Met o.a. CJG opvoedtips, ruilmarkt en meer!

Woensdag 16 mei
Ouder & Kind zwemmen
Locatie: Zwembad de Zandzee

Woensdag 13 juni
Knutselen met je peuter

Woensdag 11 juli – After School Special van 13.00 tot 14.30 uur
Workshop zomerhaar – Speciaal voor schoolgaande kinderen!

Late Night lezing – Woensdag 21 maart 2018

BLIJ, BANG, BOOS!
Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag. Hoe doe je dit? Hoe kunnen we kinderen helpen bij het leren omgaan met hun emoties? Tijdens deze avond geeft kindercoach Susan van Asten antwoord op deze vragen en krijg je praktische tips. De lezing is van 20.00 tot ca 21.30 uur.

Toegang gratis, aanmelden verplicht.
Mail naar kindkoffie@skbnm.nl.