Over de SKBNM

Betrouwbaar, betrokken en betaalbaar zijn woorden die de SKBNM kenmerken. Wij vinden dat kwaliteit, niet prijs, dé leidraad is en dat kwalitatieve kinderopvang voor álle kinderen toegankelijk moet zijn.

Betrouwbaar en betrokken

Als maatschappelijke organisatie vinden wij dat goede kinderopvang voor álle kinderen toegankelijk moet zijn. Ons doel is om kinderen op te voeden tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen, vol zelfvertrouwen om in de maatschappij hun eigen, unieke weg te vinden. Om kinderen op alle fronten te laten groeien, willen we een partner in de opvoeding zijn van ouders en werken we nauw samen met scholen, (sport)clubs en opvoedinstanties.

Om ouders te ondersteunen, bieden we zoveel mogelijk services. Van hulp bij opvoedvragen tot clubjes vervoer en kinderkappers tijdens de opvang.

Ik wil jullie laten weten hoe ontzettend blij we met jullie service en dienstverlening zijn! Jullie weten het hectische leven van werkende ouders een stuk makkelijker te maken – BSO ouder

Betaalbaar

De SKBNM is een stichting zonder winstoogmerk. Niet prijs, maar kwaliteit is onze leidraad. Al onze inkomsten investeren we in de dienstverlening aan kinderen en ouders en in de kennis en kunde van onze medewerkers.

Wij merken dat het geld weer terug gaat naar de kinderen, dat maakt het werk voor ons als pm-ers heel tof – SKBNM pm-er

Kind op één

Elke opvanglocatie heeft een eigen sfeer, maar alle locaties hebben één ding gemeen: het kind staat op één en kindontwikkeling staat centraal. Kinderen ontwikkelen zich namelijk het beste door spelenderwijs op ontdekking te gaan en daarvan te leren. Spelen, Ontdekken en Leren is dan ook het uitgangspunt van onze pedagogische werkmethode.
Lees daar meer over bij onze werkwijze per opvangsoort:
Werkwijze kinderdagverblijf
Werkwijze peuterspeelzaal
Werkwijze buitenschoolse opvang
Werkwijze sport BSO
Werkwijze Tiens

 De fijne leidsters voeren een goed pedagogisch beleid. Ze benaderen de kinderen als mens en niet vanuit een methode – KDV ouder