Werken bij de SKBNM

Wil jij werken in een omgeving waar het kind echt centraal staat? Waar professionele én persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd? Dan zit je bij ons goed. Dus kom werken bij de SKBNM!

Ik heb dé leukste collega´s en de leukste groep kinderen!

Omdat de SKBNM een stichting is, hebben wij geen winstoogmerk en investeren wij in de kwaliteit van de kinderopvang en de professionaliteit van onze medewerkers. Dat ervaren onze medewerkers echt als een pluspunt in hun dagelijks werk. Zij hebben de middelen, de kennis én de kunde om kinderen een mooie dag te bezorgen. Wil jij dat ook? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Nieuwe collega’s gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Ben je geïnteresseerd in één van deze vacatures? We horen graag van je!  Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op. Mocht je vragen hebben kan je altijd een e-mail sturen naar solliciteren@skbnm.nl.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Pedagogisch medewerker aan huis

Ben jij op zoek naar een leuke baan als nanny bij gezinnen thuis? Als pedagogisch medewerker aan huis vang je kinderen in een leeftijd variërend van 6 weken tot 12 jaar op in hun eigen huis. Gezellig en vertrouwd. De meeste gezinnen wonen in Bussum, Hilversum, Soest en Muiden/Muiderberg. Je zorgt voor één tot vier kinderen per dag en onderneemt samen leuke activiteiten, afgestemd op de ontwikkelingsfase en interesse van de kinderen. Bekijk hier de meest recente vacatures voor pedagogisch medewerker aan huis.

Werken en leren bij de SKBNM

Wij starten regelmatig met werk- en leertrajecten. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, toekomstige collega’s met een groot hart voor kinderen (0 – 16 jaar). Werk jij graag met enthousiaste collega’s? En wil je werken én leren combineren? Dan is de gecertificeerde bedrijfsopleiding tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker misschien iets voor jou! Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar solliciteren@skbnm.nl of bel met Sonja Huurdeman op telefoonnummer 035-6970075.

Stage lopen bij de SKBNM

De SKBNM is een erkend leerbedrijf, waar vanuit verschillende opleidingen stage kan worden gelopen. Wij bieden stageplekken aan pedagogisch medewerkers in opleiding, studenten van Sportopleidingen en aan HBO-studenten. Middelbare scholieren kunnen hun maatschappelijke stage lopen bij de SKBNM. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar solliciteren@skbnm.nl.

Op het moment hebben wij de volgende stageplekken open staan:

Stage HR
Stage Marketing en Communicatie

De beroepscode voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang lees je hier.