Werken bij de SKBNM

Hé toekomstige collega! Vind jij het geweldig om kinderen te zien opgroeien? En om als pedagogisch professional daar een belangrijke bijdrage aan te leveren? Kom dan werken bij de SKBNM, waar we jou als professional zelf óók laten groeien.

Samen zorgen we voor het vertrouwde SKBNM-gevoel

Werken bij de SKBNM kenmerkt zich door de grote creatieve vrijheid die je krijgt in je werk én de warme band met collega’s. Het vertrouwde SKBNM-gevoel, dat is je vrij en veilig voelen in je werk. En je trots voelen op de kwaliteit van onze opvang, waar we ons als team van pedagogisch professionals voor inzetten. Samen zetten wij het kind op één!

Bij de SKBNM is er ruimte om mezelf te zijn en álle ruimte om er een gezellige dag van te maken – Sanne, 15 jaar bij de SKBNM

Jij zorgt voor de kinderen, SKBNM zorgt voor jou

Bij de SKBNM hebben we hart voor de kinderen én voor onze medewerkers. Anders dan veel  kinderopvangorganisaties hebben wij geen winstoogmerk. Bij de SKBNM investeren wij alles in groei voor kinderen én voor medewerkers. Jíj zorgt voor de groei van de kinderen, de SKBNM zorgt voor jouw groei als professional, door begeleiding en verschillende opleidingen en inspirerende lezingen en trainingen die jij kunt volgen.

Bij de SKBNM word je in je kracht gezet en word je gezien – Marianne, 30 jaar bij de SKBNM

Gratis opleiding in de kinderopvang

Een nieuw diploma én gelijk (betaald!) aan het werk op één van onze kinderopvanglocaties in Gooise Meren? Dat kan als je al een mbo (of hbo) opleiding hebt afgerond die in categorie A2 of B2 valt. Check hier je huidige diploma. Je ziet dan of je diploma toereikend is om te mogen werken in de kinderopvang of dat er aanvullende bewijzen nodig zijn. Deze aanvullende bewijzen kun je halen op kosten van de SKBNM. Bel, mail of app meteen voor een overstap naar het belangrijkste werk dat er is!

Meer weten of solliciteren?

Spreekt de SKBNM jou aan? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers! Stuur onze recruiter Cindy gerust een berichtje via WhatsApp (06 86868371) voor vrijblijvend contact. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden, ook als onze huidige vacatures misschien niet precies aansluiten op de uren, groep of locatie die jij voor ogen hebt. Mailen mag ook naar: solliciteren@skbnm.nl. Cindy neemt dan contact met je op om verder kennis te maken!

Wil je op een specifieke functie reageren? Kijk dan snel in het vacatureoverzicht hieronder.

Nieuwe collega’s gezocht!


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Als stichting is ons doel niet het maken van winst maar het investeren in de kwaliteit van onze opvang en van onze (pedagogisch) professionals.