Werken bij de SKBNM

Bij de SKBNM geloven we in goed werkgeverschap. Als jij het bij ons naar je zin hebt en je goed voelt in je werk, is dat voor iedereen fijn. In de eerste plaats voor jezelf, maar ook voor kinderen, ouders en onze organisatie. We geven onze medewerkers dan ook graag wat extra’s, náást het leuke en uitdagende werk dat zij doen!

Wij investeren in (jouw) kwaliteit!

Anders dan veel  kinderopvangorganisaties hebben wij geen winstoogmerk. Bij de SKBNM investeren wij alles in de kwaliteit van de kinderopvang en de professionaliteit van onze medewerkers. Dat vinden onze collega’s echt een pluspunt in hun dagelijks werk. Wij bieden dan ook verschillende opleidingen en inspirerende lezingen en trainingen die jij kunt volgen.

Gratis opleiding in de kinderopvang

Een nieuw diploma én gelijk (betaald!) aan het werk op één van onze kinderopvanglocaties in Gooise Meren? Dat kan als je al een mbo (of hbo) opleiding hebt afgerond die in categorie A2 of B2 valt. Check hier je huidige diploma. Je krijgt dan te zien of je diploma toereikend is om te mogen werken in de kinderopvang of dat er wellicht nog aanvullende bewijzen nodig zijn. Deze aanvullende bewijzen kun je halen op kosten van de SKBNM. Bel, mail of app meteen voor een overstap naar het mooiste beroep dat er is: kinderen laten groeien, bij de SKBNM natuurlijk!

Solliciteren? Dat kan eenvoudig via WhatsApp:  06-59812860

Ook kun je ervoor kiezen hier je gegevens achter te laten. Dan neemt onze recruiter contact met je op. Mailen kan natuurlijk ook. Dat mag naar:  solliciteren@skbnm.nl

Wil je op een specifieke functie solliciteren? Kijk dan snel onder “Nieuwe collega’s gezocht” hieronder. Twijfel je of je met jouw diploma mag werken als pedagogisch medewerker? Klik dan hier voor de diplomachecker

Nieuwe collega’s gezocht!

Vakantiekrachten 

Ben jij bijna klaar met je opleiding en wil jouw talenten in de praktijk gaan brengen? Of wellicht ga je verder studeren en zoek je een bijbaan die meteen aansluit bij je passie om te werken met kinderen? Kijk dan hier voor meer informatie of om direct te solliciteren.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Campus bijeenkomsten.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Fiscaal gunstig producten aanschaffen of declareren via FiscFree. Denk bijvoorbeeld aan sportabonnementen, weekendje weg, aanschaf computer etc.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.