Werken bij de SKBNM

Wil jij werken in een omgeving waar het kind echt centraal staat? Waar professionele én persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd? Dan zit je bij ons goed. Dus kom werken bij de SKBNM!

Ik heb dé leukste collega´s en de leukste groep kinderen!

Omdat de SKBNM een stichting is, hebben wij geen winstoogmerk en investeren wij in de kwaliteit van de kinderopvang en de professionaliteit van onze medewerkers. Dat ervaren onze medewerkers echt als een pluspunt in hun dagelijks werk. Zij hebben de middelen, de kennis én de kunde om kinderen een mooie dag te bezorgen. Wil jij dat ook? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Nieuwe collega’s gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Ben je geïnteresseerd in één van deze vacatures of wil je een open sollicitatie sturen? Mail dan een (korte) motivatie met een actueel cv naar solliciteren@skbnm.nl. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Pedagogisch medewerker BSO De Kwartel 4 tot 6 jarigen(26 uur p/w) 

Pedagogisch medewerker BSO de Kwartel 6 tot 8 jarigen (26 uur p/w)

Invalkrachten ( min. 24 uur p/w)

Invalkrachten (min. 16 uur p/w)

Invalkrachten (min. 12 uur p/w)

Chauffeur kinderopvang (0-uren)

Pedagogisch medewerker aan huis

Stage lopen bij de SKBNM

De SKBNM is een erkend leerbedrijf, waar vanuit verschillende opleidingen stage kan worden gelopen. Wij bieden stageplekken aan pedagogisch medewerkers in opleiding, studenten van Sportopleidingen en aan HBO-studenten. Middelbare scholieren kunnen hun maatschappelijke stage lopen bij de SKBNM. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar solliciteren@skbnm.nl.

Op het moment hebben wij de volgende stageplekken open staan:

Stage online marketing

Stage HR

De beroepscode voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang lees je hier.