Werken bij de SKBNM

Wil jij werken in een omgeving waar het kind echt centraal staat? Waar professionele én persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers. Klik hier om je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. Wil je op een specifieke functie solliciteren? Kijk dan snel onder het kopje “nieuwe collega’s gezocht”.

Ik heb dé leukste collega´s en de leukste groep kinderen!

Omdat de SKBNM een stichting is, hebben wij geen winstoogmerk en investeren wij in de kwaliteit van de kinderopvang en de professionaliteit van onze medewerkers. Dat ervaren onze medewerkers echt als een pluspunt in hun dagelijks werk. Zij hebben de middelen, de kennis én de kunde om kinderen een mooie dag te bezorgen. Wil jij dat ook? Kijk dan snel bij onze vacatures. Twijfel je of je met jouw diploma mag werken als pedagogisch medewerker. Klik dan hier voor de diplomachecker

Nieuwe collega’s gezocht!

 

Vakantiekrachten 

Ben jij bijna klaar met je opleiding en wil jouw talenten in de praktijk gaan brengen? Of wellicht ga je verder studeren en zoek je een bijbaan die meteen aansluit bij je passie om te werken met kinderen. Kijk dan hier voor meer informatie of om direct te solliciteren.


Waarom werken bij de SKBNM?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in een fijne werkomgeving.
  • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Er heerst een goede werksfeer binnen een hecht team.
  • Wij zijn een stichting en investeren onze winst in de kwaliteit van onze opvang en de professionalisering van onze medewerkers.