Tarieven

De SKBNM is een kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk. Ons uitgangspunt is goede én betaalbare kinderopvang bieden, met vele extra’s voor kind en ouder.

Aantrekkelijke tarieven

Je vindt onze tarieven rechts in het menu. Wij kiezen ervoor de kosten zo laag mogelijk te houden; we hebben geen winstoogmerk en rekenen dus geen commerciële prijzen. Vergelijk onze tarieven (én het aantal uur dat je afneemt) met die van andere kinderopvangorganisaties en je zult zien dat de SKBNM de meest aantrekkelijke tarieven van de regio biedt!

Wat krijg je voor deze prijs

  • dagelijks ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • gezonde voeding (warme, biologische lunch op het kinderdagverblijf)
  • luiers en andere verbruiksartikelen
  • uitstapjes en workshops
  • vervoer van de BSO naar clubjes
  • hele dagen opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen van school
  • advies van opvoedcoaches

Een groot deel van de kosten wordt vergoed

Werkende of studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag als tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Afhankelijk van je inkomen, krijg je tussen de 33% tot wel 95% van de kinderopvangkosten vergoed! Hoe de kinderopvangtoeslag werkt, lees je onder Kinderopvangtoeslag.

Rekentool

Bekijk met behulp van onze rekentool hoeveel de kinderopvang kost. Wij kiezen ervoor onze tarieven zo laag mogelijk te houden; wij hebben geen winstoogmerk en rekenen dus geen commerciële prijzen. Vergelijk onze tarieven (én het aantal uur dat je afneemt) met die van andere kinderopvangorganisaties en je zult zien dat de SKBNM de meest aantrekkelijke tarieven van de regio biedt!

Hulp bij het berekenen van je netto kosten?

Wij helpen graag een berekening van jouw kosten te maken. Je kunt altijd binnenlopen bij ons Servicebureau aan de Olmenlaan 4, 1404 DG Bussum. Uiteraard kun je ook even bellen of mailen.