Tarieven

De SKBNM is een maatschappelijke organisatie en heeft géén winstoogmerk. Ons uitgangspunt is goede én betaalbare kinderopvang bieden, met extra’s voor kind en ouder. Bekijk met de rekentool in de banner rechts op deze pagina hoeveel je daadwerkelijk betaalt voor kinderopvang op een van de vestigingen van de SKBNM.

kind kinderopvang tarieven SKBNM

Aantrekkelijke tarieven

Wij kiezen ervoor de kosten zo laag mogelijk te houden; we hebben geen winstoogmerk en rekenen dus geen commerciële prijzen. Vergelijk onze tarieven (én het aantal uur dat je afneemt) met die van andere kinderopvangorganisaties en je zult zien dat de SKBNM de meest aantrekkelijke tarieven van de regio biedt!

Wat krijg je voor deze prijs

  • dagelijks ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • gezonde voeding (warme, biologische lunch op het kinderdagverblijf)
  • luiers en andere verbruiksartikelen
  • uitstapjes en workshops
  • een ’tegoed’ op de BSO voor hele dagen opvang op schoolvrije dagen (vakanties en studiedagen)
  • advies van opvoedcoaches

Een groot deel van de kosten wordt vergoed

Werkende of studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag als tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Afhankelijk van je inkomen, krijg je tussen de 33% tot wel 96% van het maximum uurtarief vergoed! Hoe de kinderopvangtoeslag werkt, lees je onder Kinderopvangtoeslag.

Rekentool

Bekijk met behulp van onze rekentool hoeveel je daadwerkelijk betaalt voor kinderopvang op een van de vestigingen van de SKBNM.

Hulp bij het berekenen van je netto kosten?

Wij helpen graag een berekening van jouw kosten te maken. Je kunt altijd binnenlopen bij ons Servicebureau in Naarden. Uiteraard kun je ook even bellen of mailen.