Kindje op komst

Hoera, je bent zwanger! Al in de zwangerschap zijn er een hoop zaken te regelen voor de komst van jullie kindje. Wanneer je na het zwangerschapsverlof weer aan het werk wil, is kinderopvang daar één van.

Tips van de pedagoge

In de goodie bag die je bij de verloskundige krijgt, vind je onze brochure Kindje op komst. In deze brochure geven onze pedagogen je tips voor de eerste maanden met je baby, tips voor het combineren van werk en ouderschap en tips voor het kiezen van kinderopvang die het beste bij jullie past. Heb je deze brochure niet ontvangen? Download hem dan hier.

Opvang die bij jullie past

Voor je baby zoek je professionele en veilige opvang. Onze kinderdagverblijven bieden baby’s vanaf 3 maanden een veilige basis, een ’thuis’ waar je kind zich vertrouwd voelt en waar hij of zij de best mogelijke zorg krijgt. Wil je weten wat onze werkwijze is bij de opvang van baby’s? Lees dan meer op de pagina Baby’s bij de SKBNM.

Kijkje nemen bij een kinderdagverblijf

Zijn jullie benieuwd hoe het er aan toe gaat op een kinderdagverblijf, willen jullie graag meer horen over onze werkwijze en de sfeer proeven op één van onze locaties? Jullie zijn van harte welkom voor een rondleiding. Vraag direct een rondleiding aan!