TSO Minister Calsschool

Tijdens de tussenschoolse opvang op de Calsschool krijgen de kinderen de gelegenheid om ontspannen te lunchen, uit te rusten en te spelen.

Buiten spelen bij TSO Minister CalsschoolPedagogisch medewerkers van de SKBNM én vrijwilligers van school verzorgen de tussenschoolse opvang op de twee locaties van de Calsschool: de Fortlanden en het Naardermeerkwartier. Zij stemmen het programma af op de schooldag en zorgen voor een goed evenwicht tussen actie en rust.

Binnen- en buitenactiviteiten

Het TSO-team eet met de kinderen en begeleidt daarna de binnen- en buitenactiviteiten. Ook in de gymzaal is er elke dag een activiteit waaraan kinderen kunnen meedoen. Kinderen mogen natuurlijk ook gewoon vrij spelen! Ontspannen en energie opdoen, staat voorop tijdens de overblijf.
Een keer per jaar organiseert het TSO-team de talentenjacht “TSO got talent’, waar alle kinderen naar uitkijken!

Inschrijven? Vul het inschrijfformulier in

Calsschool inschrijfformulier
Op het inschrijfformulier vind je de prijzen voor vaste TSO-dagen en voor een strippenkaart voor wisselende TSO-dagen.

Wijziging doorgeven

De TSO-dagen wijzigen of opzeggen? Stuur je wijziging of opzegging door via dit formulier. Doe dit ten minste 1 maand voor de gewenste wijziging of opzegging. Mailen mag ook. Dit kan naar tso.calsschool@skbnm.nl.

Afmelden bij ziekte of eenmalige afwezigheid

Blijft je kind een keertje niet over omdat het ziek is of om een andere reden? Meld hem of haar af door een mailtje te sturen aan de TSO coördinator Fortlanden of aan de TSO coördinator Naardermeerkwartier.