TSO Minister Calsschool

Tijdens de tussenschoolse opvang op de Calsschool krijgen de kinderen de gelegenheid om ontspannen te lunchen, uit te rusten en te spelen.

Buiten spelen bij TSO Minister CalsschoolPedagogisch medewerkers van de SKBNM én vrijwilligers van school verzorgen de tussenschoolse opvang op de twee locaties van de Calsschool: de Fortlanden en het Naardermeerkwartier. Zij stemmen het programma af op de schooldag en zorgen voor een goed evenwicht tussen actie en rust.

Binnen- en buitenactiviteiten

Het TSO-team eet met de kinderen en begeleidt daarna de binnen- en buitenactiviteiten. Ook in de gymzaal is er elke dag een activiteit waaraan kinderen kunnen meedoen. Kinderen mogen natuurlijk ook gewoon vrij spelen! Ontspannen en energie opdoen, staat voorop tijdens de overblijf.
Een keer per jaar organiseert het TSO-team de talentenjacht “TSO got talent’, waar alle kinderen naar uitkijken!

Inschrijven voor TSO op de Calsschool? 

Kan via deze link.
Prijzen en informatie over overblijven zijn te vinden op de website van de Calsschool.

Wijziging doorgeven

De TSO-dagen wijzigen of opzeggen? Dit is alleen mogelijk per de 1e van de maand. Mail je wijziging of opzegging naar tso.calsschool@skbnm.nl. Doe dit ten minste 1 maand voor de gewenste wijziging of opzegging om extra kosten te voorkomen.

Aan- en afmelden

Het aan en afmelden van je kind (bv bij ziekte of extra overblijven) gaat via het Ouderportaal van de SKBNM. Zodra je kind is aangemeld voor de TSO ontvang je hierover meer informatie.