TSO Julianaschool

Tijdens de tussenschoolse opvang op de Julianaschool krijgen de kinderen de gelegenheid om ontspannen te lunchen, uit te rusten en met elkaar te spelen.

Tijdens de overblijf kunnen kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten.  In het atelier kunnen we in de lunchpauze knutselen; op het schoolplein wordt er gevoetbald of gehockeyd. Ook nemen we elke dag een andere groep mee naar het voetbalveldje dicht bij de school. Elk jaar sluit het TSO-team van de Julianaschool het jaar af met een feestweek vol met leuke activiteiten. Overblijven op de Julianaschool is echt een aanrader!

Inschrijven? Vul het inschrijfformulier in!

Kan via deze link.
Prijzen en informatie over overblijven zijn te vinden op de website van de Julianaschool.

Wijziging doorgeven

De TSO-dagen wijzigen of opzeggen? Dit is alleen mogelijk per de 1e van de maand. Mail je wijziging of opzegging naar tso.julianaschool@skbnm.nl. Doe dit ten minste 1 maand voor de gewenste wijziging of opzegging om extra kosten te voorkomen.

Aan- en afmelden

Het aan en afmelden van je kind (bv bij ziekte of extra overblijven) gaat via het Ouderportaal van de SKBNM. Zodra je kind is aangemeld voor de TSO ontvang je hierover meer informatie.